.

.

OLIGHT Baton3 Pro Акумулаторни фенери EDC капацитет 1500 лумена с MCC3, компактен джобен фенер с L-образна стойка и високоефективни led за къмпинг и извънредни ситуации (студена б?

OLIGHT Baton3 Pro Акумулаторни фенери EDC капацитет 1500 лумена с MCC3, компактен джобен фенер с L-образна стойка и високоефективни

BGN 0.33
Продукти

[Два варианта на цветовата температура] Акумулаторна фенерче, с два варианта на цветовата температура, за да отговарят на вашите ежедневни нужди, като студено бяло и неутрално бялоВие можете да изберете цветова температура, която ви харесва. [Висока производителност] Фенерче Baton3 Pro е мощен и изключително полезни за вашия отдих.Фенерче EDC осигурява максимална мощност 1500 лумена и максимален обхват на стрелба в 175 метра. [Двупосочен скоба] Благодарение на по-широкото и продължително двустранно зажиму фенерче може да се съхраняват на сигурно място в джоба или раницата.Тя е изработена от по-дебела стомана, която е различна здравина и устойчивост на деформация. [Специална конструкция] Голям ключ отстрани, по-лесно управление дори и с ръкавици.Магнитен кабел за зареждане MCC3 USB напълно зарежда с фенерче за 3,5 часа. [Удобно да се съхранява] Г-образна стойка, която влиза в комплекта на фенерчето, улеснява съхранението му след употреба, тъй като може да се приложи навсякъде.

R

Продукти в категория