.

.

НАТУРАЛНА ОРГАНИЧНА боя за коса от КОМИ (5 цвята по избор) + КЛИМАТИК 280 грама (Каштаново-кафяв 500 мл и климатик 280 г)

НАТУРАЛНА ОРГАНИЧНА боя за коса от КОМИ (5 цвята по избор) + КЛИМАТИК 280 грама (Каштаново-кафяв 500 мл и климатик 280 г)

BGN 73.33
Продукти

КомиШампоан за боядисване на коса Коми.Dau пи фу резервоар.Патентована формула 5 Не : ? Без парабени ? Без оцветители ? Без парафин ? Без фталатов ? Без ДЭА * СЪВЕТИ : Използвайте в комбинация с възстановителен и хидратиращ шампоан KOMI за постигане на добри резултати.Приложение : Нанесете боята върху косата си бързо и ефективно, само на 10 минути употреба. -Косата след измиване ще бъдат боядисани в желания цвят, естествено красиви, като че ли те никога не выцветали, особено Коми помага за запазване на цвета на боядисаната коса повече от 45 дни след употребата. -Няма неприятна миризма, като химически бои за коса, Коми поглезете косата аромат на цветове на череша, смесени с естествен билков аромат, лесно и приятно. -Натурални хранителни вещества, съдържащи се в шампуне със сребърно покритие Komi, помагат за подхранване на косата, което ги прави естествено гладки, напитанными и здрави, без сухота и чупливост. -Коми казва "не" опасни химически вещества, не съдържа амоняк и PPD, не предизвиква странични ефекти, дразнене на кожата на главата, усещане за парене на кожата на главата, не се придържаме към кожата на главата и ръцете.Защо аз трябва да го използвам? -Бестселър № 1 в Япония -Бързото покриване на сребро за 5 минути до седины в корените на косата - 100% От натурални билки -Приятен билков аромат ? Указания за употреба : Стъпка 1 : Измийте косата с обичайните всекидневни шампоан и изплакнете с вода, за да са пречистени.Подсушете коса с кърпа, за да се уверите, че те мокри.Стъпка 2 : Сложете си ръкавици, включени в комплекта за доставка.Стъпка 3 : Вземете необходимото количество шампоан, като се разбърква добре.Стъпка 4 : нанесете Равномерно и внимателно масаж в продължение на 2-3 минути на космите, които искате да покриете.Стъпка 5 : Оставете за 10-15 минути (черен цвят) и 15-30 минути (други цветове), за хранителните вещества са проникнали в косата, след това изплакнете с вода.Стъпка 6 : Използвайте климатик Komi (нанесете на косата в продължение на 3-5 минути, за да косата остава гладка, лъскава, смягченными, тогава цветът ще продължи по-дълго) Стъпка 7 : Внимателно измийте с вода Забележка : Когато възобновяеми корените на косата, използвайте следващия път.

R

Продукти в категория