.

.

Червени Плетени Коси, Предварително опъната, Лесна Панделка, Мека текстура, цвят Яки, Плетени Синтетични Косми за Косичек-кутии, Космите Не са сърбеж, Писа в гореща ?

Червени Плетени Коси, Предварително опъната, Лесна Панделка, Мека текстура, цвят Яки, Плетени Синтетични Косми за Косичек-кутии, Космите

BGN 5.08
Продукти

?Качество на косата : няма сърбеж, не спутывается, не изисква премахване на коса, носи свежи и комфортноБързо и лесно заплетающаяся шиш.Здрава и свежа, не дразни кожата.Устойчив на пот, запазва свежестта и чистотата.Добра фиксация, издръжлив и лесен.Идеален за усукване, преплитане косичек и къдрици. ? Многоцветность и спецификация : Нашите бижута се предлагат в много цветове.За вас винаги ще намерите нещо подходящо.Продуктите са разделени на 3 опаковки и 8 опаковки, за да отговарят на вашите различни нужди. ? Конфигуриране на гореща вода : Накисване в гореща вода с температура 80 ℃ / 175 ℃ може лесно да промените стила на плетене на косичек и удължаване на косата.Заплетите коса, плетене на една кука в кутия със собствените си ръце или завийте косата на една кука Seneca Twist по ваше желание. ? Бързо и лесно инсталиране : професионални пещи предварително опъната, спестяване на повече време за изплитането и полагане.Удобен за продължително носене.Идеалната прическа по поръчка. ? Чудесен услуги : Бърза доставка, срок на доставка 1-2 дни FBA.Ние винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти най-добрите продукти и услуги.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Предварително опъната коса, плетене омбре Alimarzo са изработени от висококачествени низкотемпературного синтетични влакна, упорит до пот, оригинални и професионални предварително разширени коса, плетене.За разлика от традиционното плетене на косата, нов актуализиран продукт е по-удобно и спестява време.Перфектни продукти ще ви донесе отличен опит, с такива коса вие ще бъдете бляскави, елегантни и ще получите много комплименти.Елате и се присъединете към хиляди купувачи powered.Дължина : 26 инча. Въпрос : Трябва ли да се измие го, преди да инсталирате?Ще бъде ли сърби?.О : препоръчваме ви, преди полагане на малко накиснете коса, плетене омбре в сапунена вода, за да те не чесане. Въпрос : Възможно ли е да се използва при микро-плетении?.О : Да, това е възможно, вие също можете да се плитка опашка в кутийка, да ги свърже една кука, плитка в сенегалски опашка, къдрици, да се връзвам на опашка и така нататък. Въпрос : Наистина ли 8 опаковки коса идват по пощата, след поръчване 1 брой-ва?.

R

Продукти в категория