.

.

Хартиена кутия В Китайски стил, Домакински кутия за салфетки от масивно Дърво, Вградени Медна Цветя, Украса за дома, Хол, Офис (Цвят: Цветя, сливи, Размер: 22 * 12 * 8.5 см)

Хартиена кутия В Китайски стил, Домакински кутия за салфетки от масивно Дърво, Вградени Медна Цветя, Украса за дома, Хол, Офис (Цвят:

BGN 3.33
Продукти

Ограничен дървесина, всеки цвят и текстура на дървесината са едни и същиСъраунд цвете от мед с ръчно изписано.Ръбовете и ъглите са полирани, а на пипане те копринена и нежна.Почивен край елегантен, и на хартия прорисовывается плавно.Скритото на дъното, за да се постави на отвора за хартия, хавлиени кърпи, просто издърпайте го към себе си.Ограничен дърво, всеки цвят и текстура на дърво, подобни на мед, триизмерен цветя с ръчно изписано. Ръбовете и ъглите на полирани, а на допир е като коприна и нежни. почивен край лъскав, а хартията гладко боядисани. Скрито на дъното, за да отвори дупка за хартия, хавлиени кърпи, просто го дръпнете. Материал : Вкусен подложка Размер : 22*12*8.5 смЦвет : цветя, сливи, лотос Опаковката включва : 1 кутия за салфетки (други стоки в комплекта не са включени) Съвет : Моля, позволете едно малко отклонение от ръчно измерване.Поради разликите между монитора, изображението може да не отразяват действителните цветове на продукта.Моля, обърнете се към самия продукт.Начална Хартиена кутия за гостна, Хотелска кутия за салфетки, Модельная Кутия за съхранение на стаята, кутия за салфетки.

R

Продукти в категория