.

.

Универсален Обикновен Стол, Стол За Баня Дървени Модерен Столче За Обувки От масивно Дърво Столче За Баня За по-Възрастни Бременни Жени Столче За Вана /Цвят на Дърв?

Универсален Обикновен Стол, Стол За Баня Дървени Модерен Столче За Обувки От масивно Дърво Столче За Баня За по-Възрастни

BGN 41.31
Продукти

☛☆ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа 【Материал от естествено дърво】 Столче за баня е произведен от натурално кедрово дърво, което е екологично чист, здрав и лесно се поддава на гниене. 【Гладка повърхност, красива текстура】Столче за баня е старателно полирана, гладка повърхност и нежна и прозрачна текстура. 【Размера на продукта】 50*30*20 см / (19. 【За логистиката на】 Стоки се изпращат по пощата в повечето страни в продължение на 10-20 работни дни. ☛☆ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. 【Материал от естествено дърво】 Столче за баня е произведен от натурално кедрово дърво, което е екологично чист, здрав и лесно се поддава на гниене. 【Гладка повърхност, красива текстура】Столче за баня е старателно полирана, гладка повърхност и нежна и прозрачна текстура. 【Размера на продукта】 50*30*20 см / (19. 【За логистиката на】 Стоки се изпращат по пощата в повечето страни в продължение на 10-20 работни дни. ☆★☆ Добре дошли в магазин, ние сме щастливи да се погрижат за вас.Възрастните бременни жени детско дървено столче за душа в банята Материал : дърво Цвят : Дърво Размер : 50*30*20 см / (19.Приложими хора : пенсионери, бременни, хора с увреждания, деца Моля, обърнете внимание : Ние измерваме ръчно, може да бъде отклонение от 1-2 см, моля, обърнете се към самия продукт, моля, приемете, че изображението на продукта е физическо изображение, но поради метода на снимане, осветлението, настройките на дисплея и други фактори действителния цвят и изображението ще се различават, моля, обърнете се към самия продукт.Ако не ви харесва този стил, можете да намерите и други стилове в магазина.Стоки се изпращат поща от Китай и в повечето страни в рамките на 7-15 работни дни.Ако не сте доволни от този проект, моля, свържете се с нас.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден.Ако не сте получили от нас отговор, моля, изпратете електронно писмо повторно, и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

R

Продукти в категория