.

.

4 бр. Декор Център за Занаяти, Изкуство Вечерни Topper Подпори Занаяти и Коледни Топки напредналите заострени Маса САМ Дърво, Модел, Форма Аксесоари за Декорация Модел?

4 бр. Декор Център за Занаяти, Изкуство Вечерни Topper Подпори Занаяти и Коледни Топки напредналите заострени Маса САМ Дърво, Модел,

BGN 0.67
Продукти

Малката коледна елха от стиропор : Можете да colorize и за създаване на различни проекти със собствените си ръцеИзделия от пенопластового конус : Преносим и лек, много удобен в переноске.Блок за цветна композиция : Малко коледно дърво от пяна, изработен от висококачествен материал с фини довършителни, много подходящи за коледната украса.Изделия от дърво : идеален за направата на вашите специални украшения за коледното парти, корниз занаяти, детски играчки, ръчно изработени, изработка на модели и т. Украса : Можете да рисуват и създават разнообразни дизайни със собствените си ръце.Списък на опаковки 2 x декорация Характеристики -Материал : пяна - Използване на реалистични елементи от дизайна елхи, пълни с коледна атмосфера, ще си коледно парти е по-приятно, vi - Портативен и лек, лесен за носене. - Той е изработен от материал, който лесно се поддава на цвят. -Цвят : Бял - Използвайте ги за празник на зимата, Коледа и Нова година.Те могат да се боядисват, да рисуват и записвам. - С елементи на коледна тематика, създаване на празнична атмосфера за вашето парти.Описаниетоваров Занаяти, изработени от пяна дъски шишарки Можете да поставите на вашия работен плот, в спалнята, хола, за да създадете повече коледната атмосфера.изделия от дървета с коледните тематичен дизайн, това е много сладко и празнично, и те са подходящи за коледно парти.малката коледна елха от стиропор Този предмет представлява недовършена украса за коледната елха, произведени от материал за употреба.

R

Продукти в категория