.

.

WKXFJJWZC 40 бр. Новост (50 см), 20 инча Дантелени Цип от Затворен тип, Найлон за Чантата, Чанти за самостоятелно Шиене, Шивач, почивка на Легло чанта (20/Цветен) (20 инча)

WKXFJJWZC 40 бр. Новост (50 см), 20 инча Дантелени Цип от Затворен тип, Найлон за Чантата, Чанти за самостоятелно Шиене, Шивач,

BGN 10.79
Продукти

100% чисто нов и високо качествоМатериал : найлон Количество : 40шт (20 цвята х Всеки цвят по 2 елемента).Здрава, но лека цип за панталони, поли и рокли. Общата дължина на ципа : 50 см (20 инча) (прибл. Можете да измислям за бродерия йору, разработване на костюми, дрехи, бутикови аксесоари, декорации, костюми и така нататък.можете да направите това по-добре с помощта на нашите мълния.Описание цвят : 20/цвят 1.100% чисто нов и високо качество. Общата дължина на ципа : 50 см (20 инча) (прибл. Идеален за бродерия, дизайн на костюми, детски дрехи, бутикови аксесоари, декорации, костюми и т., На снимки не е показан реалният размер, моля, обърнете се към описанието, за да получите подробна информация за размера.Цвят може леко да се различават от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор Цвят може леко да се различават от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор ************************************************** **********.

R

Продукти в категория