.

.

KALLORY 3 бр. за Сребърни Ръчни Занаяти, Сватбен Салон, Дами Рожден Ден, Фризьорство, Проекти за Момичета, Игли от Крокодилска Кожа, Инструменти за Стайлинг на коса, Модн?

KALLORY 3 бр. за Сребърни Ръчни Занаяти, Сватбен Салон, Дами Рожден Ден, Фризьорство, Проекти за Момичета, Игли от Крокодилска

BGN 2.00
Продукти

Геометрични странични скоби : Тези метални аксесоари за коса, за жени и момичета са подходящи за всички случаиЩипки за коса : Тези красиви фиби за коса ще се превърне в идеален подарък за деца и възрастни по рождени дни, Коледа, празник, празници и др.Украса за стайлинг на косата : Сладко и модерен дизайн, могат да бъдат идеално се комбинира с различни нарядами и много различни случаи.Аксесоари за коса за момиченца : Широко, лесно закрепляются на косата, дрехите, ободках, шапки, сумочках и т. Аксесоари за коса : Те са малки по размер и леки в теглото, когато ги носите вие не ще се чувствате неудобно.Геометрични странични скоби : Тези метални аксесоари за коса, за жени и момичета са подходящи за всички случаи.Щипки за коса : Тези красиви фиби за коса ще се превърне в идеален подарък за деца и възрастни по рождени дни, Коледа, празник, празници и др.Украса за стайлинг на косата : Сладко и модерен дизайн, могат да бъдат идеално се комбинира с различни нарядами и много различни случаи.Аксесоари за коса за момиченца : Широко, лесно закрепляются на косата, дрехите, ободках, шапки, сумочках и т. Аксесоари за коса : Те са малки по размер и леки в теглото, когато ги носите вие не ще се чувствате неудобно.Осъществяване Списък 3 x фиби за коса Характеристики -Размер : 7,20 X1,00 X0,50 см / 2,83 X0,39 X0,20 инча - Тези щипки за коса зашеметяващ, красиви и фантастични, лесни за завоевывающие благоволението си. -Цвят : сребрист -Материал : цинк сплав - предлага се в ярки цветове и модерен дизайн, те могат лесно осветяване на вашите тоалети и прически. - Тези красиви фиби за коса ще се превърне в идеален подарък за деца и възрастни по рождени дни, Коледа, празник, празници и др. - Насладете се на очарованието, което те придават на вашите прическам, позволяват ви да станат по-привлекателни и да се открояват в тълпата. - Тези метални аксесоари за коса, за жени и момичета, са подходящи за всички случаи.Информация за Товарахаксессуары за коса за момичета Страхотна работа, обърнете максимално внимание на всеки детайл, за да ги стилен и привлекателен външен вид.геометрични щипки за коса отстрани Са идеални за рожден ден, коледа партита, сватби, среща и на още много други места.

R

Продукти в категория