.

.

Блестящи Бижута за Пиърсинг, Набор от Бижута за Пиърсинг, Блестящи Бижута за Тяло от Неръждаема Стомана и Комплект за Пиърсинг на Веждите, Пъпа Пиърсинг, Комплекти ?

Блестящи Бижута за Пиърсинг, Набор от Бижута за Пиърсинг, Блестящи Бижута за Тяло от Неръждаема Стомана и Комплект за Пиърсинг

BGN 0.67
Продукти

Бижута за пиърсинг, изработени от неръждаема стомана, МАТЕРИАЛ : Нашите бижута за пиърсинг са изработени от неръждаема стомана, не съдържат вредни химикали, не предизвикват алергии, можете да ги носите в продължение на определен период от времеДизайн инкрустации за пиърсинг абонамент : Бижута за пиърсинг са вътре инкрустацию от изкуствен кристал, която заслепява при пречупване на слънчевата светлина, е много модерен.Блестящи бижута за пиърсинг ИДЕАЛЕН подарък : Тези бижута за пиърсинг както за мъже, така и за жените лесно се поставят и свалят.Чудесен подарък за рожден ден, Коледа, годишнини, свети Валентин, сватби и т. Бижута за пиърсинг Лек дизайн : Това е украса за пиърсинг малка и лесна, така че винаги можете да го свали и да съхранявате, когато не ги използвате.Област на ПРИЛОЖЕНИЕ блестящи бижута за пиърсинг : Тези бижута за пиърсинг са подходящи за различни области на тялото.Можете да нанесете ги на устните, на езика, на пъпа, веждите и носа. Материал от неръждаема стомана : Нашите бижута за пиърсинг са изработени от неръждаема стомана, не съдържат никакви химични вредни химикали, не предизвикват алергии, можете да ги носите в продължение на определен период от времени2. ПРИЛОЖИМИ ИМЕ : Тези бижута за пиърсинг са подходящи за различни части на тялото.Можете да нанесете ги на устните, на езика, на пъпа, веждите и носа. Дизайн инкрустации : Декорация с пирсингом са вътре инкрустацию от изкуствен кристал, която заслепява при пречупване на слънчевата светлина, е много модерен. ИДЕАЛЕН подарък : Тези бижута за пиърсинг както за мъже, така и за жените лесно се поставят и свалят.Чудесен подарък за рожден ден, Коледа, годишнини, свети Валентин, сватба и т. Лек дизайн : Това е украса за пиърсинг малка и лесна, така че винаги можете да го свали и да съхранявате, когато не ги използвате.Параметри : Тип на продукта : Украса за пиърсинг Материал, изделия от Неръждаема стальфункция : Бижута за пиърсинг пакет включва : 4 x бижута за пиърсинг.

R

Продукти в категория