.

.

Суха четка SURDOCA, Ексфолиращ Скрубер за тяло, Четка за душа в банята, за подобряване на кръвообращението, премахване на целулит и лимфата (Найлон четина)

Суха четка SURDOCA, Ексфолиращ Скрубер за тяло, Четка за душа в банята, за подобряване на кръвообращението, премахване на целулит

BGN 2.00
Продукти

Изключително издръжливМного слаб мирис (40-50 лос).Здравословно, екологично чист продукт.Отлична стабилност.Влагоустойчив, отговарят на високи. ? Зашеметяващи резултати - Масажна четка SURDOCA помага за премахване на омертвевшую кожата, без използването на ексфолианти за тяло, не дразни кожата и я прави по-гладка, сияйна и мека.Значително подобрение при пилярном кератозе, врастнали косата, растяжках, целулит. ✨ Найлон четина - Четка за тяло с найлонов косъм е много по-лесно за почистване, осигуряване на минимално натрупване на прах и кожни реакции. ? Отлично качество - Изработени от висококачествена дървесина от бук, четка SURDOCA Dry Brushing Body Brush е покрита с лак, който запазва естествения цвят на дървото, излъчва дъх на девствена гора, не се поддава на огъване и винаги изглежда елегантно. ? Ергономичен дизайн - Чистач-эксфолиатор кръгла форма за тяло е подходящ по размер, за да се побере имате на дланта си.Хлопчатобумажный каишка осигурява ви пълен контрол и лесно се закача да изсъхне. ? Идея за подарък - Масаж на скрубер SURDOCA идва с пощенска картичка и стикери с най-добри пожелания, на които може да напишете сладък благословии за любимите си.Много смислен подарък за рожден ден, Коледа, годишнини, Св. ? Зашеметяващи резултати - Масажна четка SURDOCA помага за премахване на омертвевшую кожата, без използването на ексфолианти за тяло, не дразни кожата и я прави по-гладка, сияйна и мека.Значително подобрение при пилярном кератозе, врастнали косата, растяжках, целулит. ✨ Найлон четина - Четка за тяло с найлонов косъм е много по-лесно за почистване, осигуряване на минимално натрупване на прах и кожни реакции. ? Отлично качество - Изработени от висококачествена дървесина от бук, четка SURDOCA Dry Brushing Body Brush е покрита с лак, който запазва естествения цвят на дървото, излъчва дъх на девствена гора, не се поддава на огъване и винаги изглежда елегантно. ? Ергономичен дизайн - Чистач-эксфолиатор кръгла форма за тяло е подходящ по размер, за да се побере имате на дланта си.Хлопчатобумажный каишка осигурява ви пълен контрол и лесно се закача да изсъхне. ? Идея за подарък - Масаж на скрубер SURDOCA идва с пощенска картичка и стикери с най-добри пожелания, на които може да напишете сладък благословии за любимите си.

R

Продукти в категория