.

.

Защитен калъф за геймпада AMONIDA, дръжка за PS5, Безопасна за употреба, устойчив на абразия Хранително-вкусовата Силиконов Материал за геймпада PS5 Controller (черен)

Защитен калъф за геймпада AMONIDA, дръжка за PS5, Безопасна за употреба, устойчив на абразия Хранително-вкусовата Силиконов Материал за

BGN 2.67
Продукти

Изработен от хранително-силиконов материал, нетоксичен, безопасен за използванеКалъф за геймпада е разработен специално за контролера PS5.Мека текстура, приятни усещания, супер износоустойчивост, всестранна защита срещу износване, подхлъзване, сблъсъци.Бутон /интерфейс и други работни части са пълна обработка, след като инсталирате това няма да се отрази на работата.Той е защитен от прах, пот, подхлъзване, падане и да бъде смазан. Изработен от хранително-силиконов материал, нетоксичен, безопасен за използване. Мека текстура, приятно усещане, супер износоустойчивост, всестранна защита срещу износване, подхлъзване, сблъсъци. Бутон /интерфейс и други работни части са пълна обработка, след като инсталирате това няма да се отрази на работата. Той е защитен от прах, пот, подхлъзване, падане и да бъде смазан. Калъф за геймпада е разработен специално за контролера PS5.Параметри : Тип на продукта : Защитен калъф за геймпада Материал : силикон Цвят : както е показано на снимката Тегло : около 50 г / 1,8 унции Аксесоари : Подходящ за геймпада PS5 Осъществяване списък : 1 х защитен калъф за геймпада.

R

Продукти в категория