.

.

За Apple Watch Бързо зарядно устройство, USB C, 2 в 1 【Сертифициран от Apple Пфи】 3-футовое Зарядно устройство iWatch Магнитен Кабел за зареждане и бързо Монтиране на Зарядно уст?

За Apple Watch Бързо зарядно устройство, USB C, 2 в 1 【Сертифициран от Apple Пфи】 3-футовое Зарядно устройство iWatch Магнитен Кабел за

BGN 2.00
Продукти

【Зарядно за i Phone Watch 2-в-1】Зарядно устройство i Watch 2-в-1 има двухфункциональный дизайн, който ви позволява да зареждате вашите i Watch, i Phone, i Pad и Airpods едновременноБързо зарядно устройство Apple Watch ви позволява да се избегне да се налага да носите със себе си няколко зарядни кабели по време на пътуване, повишава ефективността на работа и внася удобство в живота ви. 【Многофункционална защита-зарядни устройства на Apple за i Phone】Зарядно устройство Magnetic travel за Apple watch има вграден модул лента за зареждане, която лесно се идентифицира си часове на силен протоколи притяжению.Блок зарядно за Apple Watch могат свободно да се регулира, без да се отклоняват от центъра на зарядното устройство.В настенном зарядно устройство за i Phone с мощност 20 W и се използва оригиналът на Пфи-чип с вградена защита от претоварване работен ток, пренапрежение и прегряване, което осигурява безопасна среда за зареждане. 【Бързо зарядно устройство Apple Watch и USBC】 Нашето зарядно устройство i Watch за бързо зареждане идва с USB адаптер, C, който е 3 пъти по-бързо оригинално зарядно устройство.Той може бързо пълно зареждане на вашия телефон или Apple Watch в продължение на 2 часа.Кабела на зарядното устройство на Apple Watch изработени от висококачествена ABS + PC и чист медни кабели, кабел е бил тестван на огъване повече от 10 000 пъти, за да се избегне намаляване на продължителността на живота, поради застаряването на населението и употреба. Забележка : не може да се зарежда чрез метал или на корпуса с дебелина повече от 4 mm. 【Широка съвместимост-Зарядно устройство за i Phone и Apple Watch】Зарядно 2 в 1 за iphone watch съвместим с всички серии на i Phone и Apple Watch, като Apple Watch 7 / SE/6/5/4/3/2/1 ( версия на 38 мм и 40 мм 42 мм 44 мм 45 мм на 43 мм) и i Phone 14/13/12/11/Pro/ Max / XR/XS /XS Max /X/ ipad / Air Pods. 【Че получавате】 зарядно за Apple Watch usb c 2 в 1 6 фута и блок зарядно за Apple watch * 1.Кабел за бързо зареждане i watch charger лесен за организацията, се побира в джоб или чанта, удобна за пътуване / у дома / в колата / офис, който улеснява живота ви. 【Зарядно за i Phone Watch 2-в-1】Зарядно устройство i Watch 2-в-1 има двухфункциональный дизайн, който ви позволява да зареждате вашите i Watch, i Phone, i Pad и Airpods едновременно.Бързо зарядно устройство Apple Watch ви позволява да се избегне да се налага да носите със себе си няколко зарядни кабели по време на пътуване, повишава ефективността на работа и внася удобство в живота ви. 【Многофункционална защита-зарядни устройства на Apple за i Phone】Зарядно устройство Magnetic travel за Apple watch има вграден модул лента за зареждане, която лесно се идентифицира си часове на силен протоколи притяжению.Блок зарядно за Apple Watch могат свободно да се регулира, без да се отклоняват от центъра на зарядното устройство.

R

Продукти в категория