.

.

Акумулаторна батерия за контролера на Xbox One, Акумулаторна батерия с голям капацитет 2x2600 ма със зарядно устройство за контролера на Xbox One/One X/One S/Xbox Series X/S.

Акумулаторна батерия за контролера на Xbox One, Акумулаторна батерия с голям капацитет 2x2600 ма със зарядно устройство за контролера на

BGN 17.93
Продукти

✅ Акумулаторна батерия за Xbox ► Батерия с дълъг живот 20 Ч +, който е съвместим с Xbox One /Xbox One X / Xbox One S/ Xbox One Elite /Xbox Series X / S Разполага с 4 отделения за таксуване, в допълнение към зареждане на акумулаторни батерии, които ние предлагаме, можете също така да зареждате своите оригинални батерии.Срока на експлоатация на неперезаряжаемых панели надхвърлят 2000 пъти. Акумулаторна батерия за xbox One капацитет 2 х 2600 mah ще ви представим една безкрайна радост от играта. ✅Акумулаторна батерия Safe-Fast►Акумулаторна батерия, контролер за xbox one е снабдена със специален защитен капак, който предотвратява сблъсък падащи предмети с батерията, защита от презареждането / претоварване работен ток/ прегряване / късо съединение, удължава живота, дава възможност да презарежда цялата батерия до 2000 пъти и осигурява сигурността при зареждане през нощта. ✅Led индикатор Акумулаторна батерия ► Батерията на контролера на xbox серия s е снабден с ясен led индикатор при зареждане индикатори светват в червено.При пълно зареждане индикатори загорятся зелен цвят.Освен това, когато поставите батериите x-box грешната страна в зарядното устройство, червен индикатор ще продължи да мига, трябва само да промените други направления, за да го вмъкнете, и сте в състояние успешно да се зарежда.Направете нападащ е толкова прост. ✅Преносима акумулаторна батерия за Xbox►комплект за зареждане на контролера на xbox one включва вграден кабел за зареждане, който може да се съхранява в банката, което позволява да се зарежда по всяко време, без да се прибягва до търсене на подходящи кабели навсякъде, а порт за зареждане на вида C. Уникален дизайн прави използването на по-удобен. ✅ Акумулаторна батерия за контролера на Xbox ► Получаване на отделението блок на контролера на xbox, можете да се сбогува с батерии тип АА.Ние предлагаме 4-позиционен зарядно устройство * 1 (идва с кабел за зареждане micro USB) 2600 mah * 2 Ръководство на потребителя * 1.Ако имате някакви въпроси в процеса на закупуване и използване, моля, свържете се с нас навреме, ние ще се радваме да реши проблема за вас.

R

Продукти в категория