.

.

BYBYCD Нокът За Коса Мечка Метална Скоба За Коса За Момичета, Шнола За Коса От Сплав, Кухи Женски шапки От Планински Кристал (Перли B)

BYBYCD Нокът За Коса Мечка Метална Скоба За Коса За Момичета, Шнола За Коса От Сплав, Кухи Женски шапки От Планински Кристал (Перли

BGN 2.00
Продукти

Име на продукта : Нокът за коса Материал : Сплав.Цвят : Сребърен, златен.Тип дизайн : Cartoony.Име на продукта : Нокът за коса. Материал : Сплав.Цвят : Сребърен, златен.Тип дизайн : Cartoony.Име на продукта : Нокът за коса Приложимо сезон : четири сезона на Помещение включва : 1 бр. нокът за коса За хората : момичета, възрастни, жени Функция : Материали за украса : сплав Тип дизайн : карикатура Цвят : сребърен, златен Применимая сцена : Casual Стил : Новост предпазни Мерки : 1. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

R

Продукти в категория