.

.

Четка за Ексфолиация на косата и кожата на Главата YEALIFE, четка За премахване на Пърхот, Гъвкава Четка-Масажор за Кожата на Главата, Четка-Шампоан за душ за Дома, Офис?

Четка за Ексфолиация на косата и кожата на Главата YEALIFE, четка За премахване на Пърхот, Гъвкава Четка-Масажор за Кожата на Главата,

BGN 2.67
Продукти

【ПОДМЛАДЯВАНЕ СРЕДСТВО за ексфолиране на кожата на ГЛАВАТА и премахване на ПЪРХОТ】 Укрепва корените и пръти на косата, като си брада и шевелюру по-гъсти, стимулира порите и космените фоликули, увеличава притока на кръв и премахва мъртвите клетки на кожатаСледователно, кожата на главата става по-малко несъвършена и по-чиста, без проблеми със сърбеж. 【Четка за ИЗМИВАНЕ на КОСАТА и ЧЕТКА за БАНЯ】 СПА за скалпа, подходящ за мъже, жени, деца и домашни любимци.Лек отличен за пътуване, екологичен материал, здрав, подходящ е за всички възрасти, включително и деца.Стига да имате климатик за коса.Моля, не ходят в кръг, просто опускай главата до друго. 【Многократно използване на ЧЕТКИ за измиване на косата с шампоан】 Скрубер за кожата на главата е Подходяща за мъже, жени, деца и домашни любимци.Избягвайте увреждане на ноктите, кожата на главата и да не се допуска увреждане на ноктите по време на измиване с шампоан.Домашен любимец и ще се радвате на тази вана с четка или епилация.Дом и за пътуване, необходими добри неща. 【ЕРГОНОМИЧЕН И ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН】 Дръжка във формата на билки осигурява пространство за пръстите, че по-приятно, отколкото при използване на обичайните расческ и ершиков, все едно че прекарват ръка по косата и кожата на главата. 【100% гаранция за удовлетвореност на клиентите】 Ако не сте напълно удовлетворени стоки YEALIFE, ще заменим с нови, или ще ви върнем парите обратно.Ако имате някакви допълнителни въпроси или някакви проблеми с качеството и размер, моля, свържете се с нас по електронната поща безплатно. 【ПОДМЛАДЯВАНЕ СРЕДСТВО за ексфолиране на кожата на ГЛАВАТА и премахване на ПЪРХОТ】 Укрепва корените и пръти на косата, като си брада и шевелюру по-гъсти, стимулира порите и космените фоликули, увеличава притока на кръв и премахва мъртвите клетки на кожата.Следователно, кожата на главата става по-малко несъвършена и по-чиста, без проблеми със сърбеж. 【Четка за ИЗМИВАНЕ на КОСАТА и ЧЕТКА за БАНЯ】 СПА за скалпа, подходящ за мъже, жени, деца и домашни любимци.Лек отличен за пътуване, екологичен материал, здрав, подходящ е за всички възрасти, включително и деца.Стига да имате климатик за коса.Моля, не ходят в кръг, просто опускай главата до друго.

R

Продукти в категория