.

.

Пръчици за сенки Ofanyia, Кремаво молив за сенки за очи 2 в 1 с Блясък, Водоустойчив Траен Молив за сенки за очи, с Двойна дръжка за сенки с порести пискюл (04 # Champagne Shimmer)

Пръчици за сенки Ofanyia, Кремаво молив за сенки за очи 2 в 1 с Блясък, Водоустойчив Траен Молив за сенки за очи, с Двойна дръжка

BGN 36.88
Продукти

【12 цвята сенки за очи Стик】12 вида различни цветни сенки за очи с висока пигментация пръчици за изграждане на високо ефект, могат да бъдат използвани за създаване на опушен, блестяща и метални гримБлестящо и матови сенки за очи в стиках ще се създаде подходящ начин за различни стилове на обличане и случаи. 【Мека и крем текстура】Този крем пръчка за сенки е мека и лесно се нанася, а естествен цвят, светъл, без преувеличенного блясък, който може да се използва като удар за вашия перфектен грим на очите. 【Водоустойчив и издръжлив】 Професионална водоустойчива формула осигурява устойчивост на избледняване и вода в продължение на 12 часа, без образуване на гънки или прехвърляне.Нанася се гладко като коприна, без слеживания, пропуски или размазывания, идеален за даване на форма. 【Дизайн с две глави】 Стик за сенки може да се сменят, за да се удължи и се регулира на дължината на крем, който улеснява управлението, а също и да откидывать назад за защита от надраскване от крема, а другия край е мека дюза за лесно растушевывания, за да се получи желания вид не се изисква четка. 【Идеален подарък】 Тази лесна за използване и не изисква усилия мерцающая пръчка за сенки за очи, подходящ за всички.от начинаещи гримьори до професионалисти.Нанася се гладко като коприна, без слеживания и проходи.Това е идеален подарък за любима, сестра, майка си и приятелите.Описание : Тип : Комплект сенки за очи Съдържание нето : 2 g Срок на годност : 3 години Размер : 13.7 см Цвят : 01 # Перлено-бял проблясък, 02 # Светло златно трептене, 03 # в Розово-златно трептене, 04 # Блясък цвят шампанско, 05 # Оранжево-кафяви трептене, 06 # Розово-червено трептене, 07 # Какао-трептене, 08 # Опушен-аметистовое трептене, 09 # Тъмно-пурпурно трептене, 10 # Сребристо-сиво трептене, 11 # светло зелено трептене, 12 # Тъмно лилава.Пратката включва : 1 бр. х пръчка за сенки Забележка : 1. При използване на пръчки за сенки не скручивайте твърде дълга дължина, за да не си счупиш клечка за сенки. За постигане на най-добри резултати, моля, нанесете грунд върху клепачите, преди да използвате пръчки за сенки. Избягвайте излагане на продукта на високи температури и пряка слънчева светлина.

R

Продукти в категория