.

.

Набор от шаблони за пробиване на веждите, Набор за пробиване на веждите за перфектни вежди, Определени от 20 Шаблони и матрици за вежди, Определени от три Непромокае?

Набор от шаблони за пробиване на веждите, Набор за пробиване на веждите за перфектни вежди, Определени от 20 Шаблони и матрици за вежди,

BGN 7.19
Продукти

1, Моля, дръжте затворена капачка, за да водоустойчива формула не изсъхне, след приключване на грим на веждите 2, ако червило за вежди трябва да реша или червило изсъхнала, когато сте я получили, моля, добавете капка рициново масло или масло за коса (не са включени в комплекта). 3, Можете да използвате и коректор (не е включен в комплекта) преди релефни, за да се създаде по-ясна вежди. 【Идеални вежди за минута】Ако все още се борят за перфектно на формата на веждите сутрин?Този актуализиран набор от шаблони за вежди ще ви покаже как лесно създаване на по-атрактивни вежди. 【Лесна употреба】 Нашия набор от матрици за вежди, предназначени за спестяване на време и лекота на използване, дори и начинаещите в грима могат незабавно да създаде перфектна форма на веждите без никакви грешки. 【Естествен вид】 Независимо от това дали търсите естествен или смел грим на веждите.Тази высокопигментированная и супер-кремообразная формула позволява леко да се прилага върху кожата, за да сте били покрити!. 【Водоустойчив и издръжлив】 Водоустойчив червило за вежди създава прекрасна матирано покритие, което трае цял ден, без растекания, което ги прави идеални за студено време или активни дни. 【Красота за всички】 Този комплект за изграждане на вежди е отличен за начинаещи и професионалисти, за да видите резултатите за няколко секунди.Ние предлагаме връщане на парите до 30 дни ако не сте доволни от формата на веждите.Скъпа Красавица,.Набор от HOOMUSS brow stamp and shaping kit ще ви покаже как лесно създаване на веждите си по-привлекателен вид, благодарение на часова формула за натрупване, която гладко се нанася върху кожата, а след това напълно изсъхва до матова блясък. * Цвят може да изглежда по-светъл или по-тъмен в различни нюанси на кожата.Ако не сте доволни нюанс на печата за вежди, свържете се с нас за подмяна.Отърсете се от стреса и спестете време!.Защо да не дойде и не създаде своя полагане на веждите?.Този грим за вежди е отличен за начинаещи и професионалисти, за да видите резултатите за няколко секунди.

R

Продукти в категория