.

.

Uqiangy Диспенсер за закуски за съхранение, защитена от разливане, Умни Штабелируемые Улични контейнери за съхранение на детски закуски за хранене, които можете да но?

Uqiangy Диспенсер за закуски за съхранение, защитена от разливане, Умни Штабелируемые Улични контейнери за съхранение на детски закуски

BGN 4.07
Продукти

Материал PP, лесен и който предпазва от падане, без специфичен мирисПо-голям капацитет, четырехслойный дизайн, побира доста неща.Лесно се бутилира и е подходящ за много бутилки с Различен калибър.Добра херметичност, хигиена. Диспенсер за закуски за съхранение, защитена от разливане, умни штабелируемые улични контейнери за съхранение на детски закуски, за съхранение на дрехи, диспенсер за закуски за съхранение, защитена от разливане, умни штабелируемые улични контейнери за съхранение на детски закуски, за да носите със себе си Материал : пластмаса Цвят : както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 65 грама опаковка Размер : 17x17x7 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

R

Продукти в категория