.

.

3 Бр. Превръзки за измиване на лицето с пеперуда от микрофибър, Превръзка от неопрен за спа Превръзка от неопрен за грим, 3 Бр. Четка-Апликатор за маска, 3 бр. Силиконов

3 Бр. Превръзки за измиване на лицето с пеперуда от микрофибър, Превръзка от неопрен за спа Превръзка от неопрен за грим, 3 Бр.

BGN 6.79
Продукти

Приятно съчетание на : пакет 3 обикновена превръзка с бантиком-пеперуда, 3 броя силиконови средства за измиване и четка-масажор за лице и 3 парчета апликатор за кал маска за лице съвсем различни цветя, които са подходящи за ежедневна употреба и за замянаСигурен и надежден материал : меки превръзки-пеперуди, изработени от руно от микрофибър с приятна еластичност, също така те могат да се перат и те бързо да изсъхне; Четки за измиване на лицето и маски за лице са изработени от качествен силиконов материал, предимствата на които се крият в простотата почистване, бързото изсъхване и липса на деформации.Превръзка от неопрен за коса със сладък бантиком : горна част от ленти за грим извършва под формата на сладка пеперуда, благодарение на което ти изглежда хубаво. Избор има някои цветове, които лесно се съчетават с различни рокли, практични за задържане на косата, когато правите спа, спорт, йога, умываетесь и да вземе душ. Силиконова четка за почистване на лицето : дебела и мека четина с кухненски столове вълнообразни точки на това средство за измиване и масаж на лицето помага за нежно почистване на порите, дълбоко почистване на лице, има дръжка за пръстите, е лесно да се запази, не е нужно да се притеснявате за скольжении, тя е безопасна за всеки тип кожа.Апликатор за кални маски : силиконова четка за маски за лице 3 цвята подходящ за маски за лице, маски за сън и други средства за грижа за кожата, лесно се нанася на тънки слоеве равномерно, подходящ за лице и тяло, е полезно за професионална или домашна употреба. Меки превръзки за грим от микрофибър с бантиком-пеперуда, 3 броя, 3 броя, силикон средство за измиване и четка-масажор за лице, 3 броя, силиконова четка-апликатор за кал маска за лице за момичета и жени Характеристики : Споделете като подаръци : Ленти, средства за измиване и силиконови четки са представени в 3 различни цвята, да ги идентифицират лесно и в тях достатъчно, за дневна смяна, можете също така да споделя някои с майка си, сестра си или съквартиранти като малки подаръци, които ще им донесе много удобства.Еластична превръзка от неопрен за грим : Меки превръзки за грим са проектирани с добра еластичност, лесно се разтягат, за да съответства на обиколката на главата на повечето хора, не е твърде здраво и не твърде свободни, полезен инструмент в ежедневието си, както и издръжлив.

R

Продукти в категория