.

.

Дървена Шнола за Коса, 1 бр, Акрилна Шнола за коса с пеперуда, Здрава Нескользящая Шнола За Коса За жените С Гъста или Тънка Коса, облекло, с готини Нокти (D, Един разме?

Дървена Шнола за Коса, 1 бр, Акрилна Шнола за коса с пеперуда, Здрава Нескользящая Шнола За Коса За жените С Гъста или Тънка

BGN 2.67
Продукти

【Практичен и здрав】Здрава метална пружина и разклоненията са предназначени за това, да здраво, за да запази косата си, не травмируя кожата на главата, тази голяма шнола за коса лесно се съчетава с всички дрехи почивка и придава блясък на косатаТой предпазва косата от водата, когато вземате душ. щипки за коса с пеперуди】 Има 12 различни цвята, нашите фиби за коса с много добро качество, тези щипки за коса са изработени от висококачествена пластмаса, трайни и здрави, им е трудно да се прекъсне, можете да използвате всеки ден, са подходящи за жени и момичета, повишават темперамент. 【Широк спектър от приложения】 Идеална за измиване на лицето, на сутринта гримиране, готвене.Идеален за ежедневна употреба, партита, тържества, рожденни Дни, банкети, Деня на Св. Валентин, Коледа, Нова година, Деня на майката.Зажимная шнола притежава силна оклузивна сила, чрез определяне на Косата, без да разсейва, мека и не травмирующая им. 【Практичен и здрав】Здрава метална пружина и разклоненията са предназначени за това, да здраво, за да запази косата си, не травмируя кожата на главата, тази голяма шнола за коса лесно се съчетава с всички дрехи почивка и придава блясък на косата.Той предпазва косата от водата, когато вземате душ. щипки за коса с пеперуди】 Има 12 различни цвята, нашите фиби за коса с много добро качество, тези щипки за коса са изработени от висококачествена пластмаса, трайни и здрави, им е трудно да се прекъсне, можете да използвате всеки ден, са подходящи за жени и момичета, повишават темперамент. 【Широк спектър от приложения】 Идеална за измиване на лицето, на сутринта гримиране, готвене.Идеален за ежедневна употреба, партита, тържества, рожденни Дни, банкети, Деня на Св. Валентин, Коледа, Нова година, Деня на майката.Скоба за захващане притежава силна оклузивна сила, чрез определяне на косата, без да разсейва, меки и без които нанасят щети на косата.описание : Материал : пластмаса/резинастиль : Женскийприменяемые случаи за подаръци : Фестивалиразмер на продукта : 6x6,8 смпродукты включват : 1x шнола за коса във формата на пеперуда.

R

Продукти в категория