.

.

300 Листа Хартия за Албуми Ретро Деколте Дантелен Материали За Scrapbooking Выдалбливают Аксесоари за Албуми Колаж Ноември Эфемера за Ненужни списания Куршум Декоративн?

300 Листа Хартия за Албуми Ретро Деколте Дантелен Материали За Scrapbooking Выдалбливают Аксесоари за Албуми Колаж Ноември Эфемера за

BGN 2.00
Продукти

✹ Изящна изработка - това са декоративни дантелени кърпички за бродерия, изработени от художествената хартия с добро разположени в устната моделикоито създават прозрачен визуален ефект и използват приятна технология за печат, те имат много приятна текстура, която лесно се деформира, да се прекъсне или выцвести. ✹ Добре обмислен дизайн - Нашите консумативи за списания в ретро стил, разполагат с фина текстура, не е много дебел; можете да Ги изрежете или да се прилага в съответствие с вашите нужди, което е много удобно и практично, различно богат стил и класически дизайн, който може да предизвика у вас чувство на носталгия. ✹ Качествена хартия - Има много различни стилове и цветове, тези хартиени шаблони за scrapbooking от ненужни списания, отпечатани ясно с внимателна обработка, за да издържат на изпитанието на времето; това, което ги прави идеални за украса на вашия вестник. ✹ Реколта персонализирани хартия - Отпечатани на хартия най-високо качество в различни цветови решения, хартиени торби за scrapbooking junk journal трайни, удобни за печат, удобни за въвеждане на ръкописен текст и лесно се обръщат ръчно, а също така могат да се използват по много начини, без да се налага използването на ножици. ✹ Предпоставка включва в себе си - Ще получите набор от декоративна хартия за албуми, състоящ се от 6 стилове, 50 листа на всеки стил, само на 300 листа, достатъчно количество и модели, за да отговарят на вашите нужди в създаването на занаяти в ретро стил.Сега всичко, което трябва да направите, е да си, за да проверите за scrapbooking и да бъдат креативни. ✹ Изящна изработка - това са декоративни дантелени кърпички за бродерия, изработени от художествената хартия с добро разположени в устната модели.които създават прозрачен визуален ефект и използват приятна технология за печат, те имат много приятна текстура, която лесно се деформира, да се прекъсне или выцвести. ✹ Добре обмислен дизайн - Нашите консумативи за списания в ретро стил, разполагат с фина текстура, не е много дебел; можете да Ги изрежете или да се прилага в съответствие с вашите нужди, което е много удобно и практично, различно богат стил и класически дизайн, който може да предизвика у вас чувство на носталгия.

R

Продукти в категория