.

.

SEWACC 100 Комплекта Аксесоари Железни Плоски Дървени Винтове Сгъваем Clo Ретро Злато за Железния шкаф Вълни Малки Мини Линия Има Украса на мебели монтиране отдел Домаш?

SEWACC 100 Комплекта Аксесоари Железни Плоски Дървени Винтове Сгъваем Clo Ретро Злато за Железния шкаф Вълни Малки Мини Линия

BGN 6.13
Продукти

Месинг- Панти за подарък кутия за бижута : Произведени са от надежден латунного материал, тези мини-панти практични и трайни, изчислени за продължителна употреба.Контур за огърлица на гърдите : Изпълнена в ретро-уникален стил, ярък цветен дизайн, може да се използва като декорация на дървени кутии.- Панти за мини-кутии : лесно заржаветь и повреди, стабилна работа, за да можете да ги използвате, със спокойна душа.Линия за чанти за бижута : Със здрава структура, им е трудно да формират, или можете да използвате с много по-голяма увереност.Сгъваеми линия : материал месинг, и мини-панти са полезни, те са здрави и не са податливи на корозия.Пратката включва 100 х мини-вериги 400 х винтове Характеристики -Цвят : златист малки панти за diy - Идеална за малки проекти също е отличен дърводелец книги, кутии за бижута, изработка на модели, кутии за съхранение, кухненски шкафове, мини-къщи, чекмеджета и така нататък. - Добра устойчивост на износване, висока твърдост, износоустойчивост и дълъг експлоатационен живот.Идеалното обзавеждане за малки дървообработващи проекти, като подаръчни кутии, кутии за бижута, панти за мини-шкатулок за бижута. - Заменете старата или счупена линия за кутии за бижута на нова.Това е идеалният подарък за хора, които обичат да се направи мини-линия в стил ретро със собствените си ръце. - Ретро дизайн, който прави нещата по-привлекателни.Красиво изглеждащи и достатъчно здрави, за да издържат достатъчно тегло медни панти за дървени заграждения.31 X0 медни мини цикъл. - Изработен от висококачествен и безопасен латунного материал, устойчив на корозия и лесен за инсталиране малки панти за бижута. -Материал : Латунная миниатюрни мебели за дома контур Информация за стоки, Миниатюрни мебели за дома контур Изработени от безопасни и трайни латунного материал, с добро качество на изработката, тези миниатюрни панти са много практични, техните е лесно да се деформира и те могат да издържат на продължителна употреба. дървени панти за шкатулок с ярък цвят и уникален дизайн, подходящи за различни видове дървени кутии, като подарък кутия, в ковчег за бижута и така нататък.

R

Продукти в категория