.

.

DOITOOL Mirror Decor 1 ролка Лепило за облицовки Многофункционално Формоване шевове Допълнителна Задния панел на Ръба на гардероба Приклеивание Первази Гъвкаво огледало з?

DOITOOL Mirror Decor 1 ролка Лепило за облицовки Многофункционално Формоване шевове Допълнителна Задния панел на Ръба на

BGN 2.67
Продукти

PVCЗалепващи ленти за фуги : Подходящ е и е изключително подходящ за облицовки на стени, подове, первази и линията на талията.Отрежете ъглите на кабинета : На първо място, предварително почистете повърхността и напълно подсушете го; на второ място, измерете и отрежете дължина на плочките в съответствие с вашите нужди, и можете да отрежете под ъгъл от 45 градуса, за да съответства на ъгъл стена; най-накрая, махнете червения самозалепваща се основа и я залепете към гладка и суха повърхност, здраво стиснал.Тапицерия на мебели : Той е лесен за дизайн, но практичен за използване, че ще ви е фантастичен опит за използване на.Декоративна уплътнител за фуги : Декоративни ленти за фуги - Кантиране на плочки е лесен за инсталиране и лесна за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Защита на ивици на плота : Нашата оборудване запечатване на лентата за пропуски може да се използва за пропуски на всяка керемида или на пода, тя е гъвкава и изключително практични.Списък на пакетите в 1 ролка x самозалепваща лента за козметичен шев Особености - Нашата оборудване запечатване на лентата за пропуски може да се използва за пропуски на всяка керемида или на пода, гъвкава и изключително практични отрежете ъглите на кабинета. - Размер : 500,00 X1,00 X0,50 см / 196,50 X0,39 X0,20 инча огледално покритие на рамката. - Материал : лепила за плочки, PVC. - Подходящ е и чудесно за кухня, спалня, хол, офис и много други, проста и поддающаяся боядисване декорация на стени. - Красиви и практични, не изчезват, като вътрешното пространство е повече, носят красота във вашия дом довършителни апликации за пола. - Гладка повърхност, лесен за поддръжка и удобен за вас уплътнение плиточного шев. - Висококачествен материал със стабилни експлоатационни характеристики, полезен и отличен за дълъг експлоатационен срок. - Цвят : бял, червен Многофункционална оборудване запечатване на уплътнението.Описание товараадгезионная оборудване запечатване на уплътнението, износостойкая.отрежете ъглите на кабинета с ефект запечатване и украса, един хубав подарък за вашите приятели.тапицерия на мебели Нашата оборудване запечатване на уплътнението за плочки тук ви очаква!Самозалепващи дизайн е много лесен за използване и експлоатация, което ви осигурява по-голямо удобство.

R

Продукти в категория