.

.

2 Бр Шнола за Коса от Крокодилска кожа с Кроличьими Уши и Бантиком под формата на Птицечовка, Нескользящая Шнола от Крокодилска Кожа, Шнола за Жени, Кокошки, Разделя?

2 Бр Шнола за Коса от Крокодилска кожа с Кроличьими Уши и Бантиком под формата на Птицечовка, Нескользящая Шнола от Крокодилска Кожа,

BGN 1.83
Продукти

【Отлична изработка】 Тази шнола за коса от крокодилска кожа с бантиком под формата на кроличьих на ушите, изработени от строг на качеството на производство и не позволява лесно да се извади на косата ниИ с неговата помощ ние можем до известна степен да се спести време за полагане на косата. 【Висококачествени материали】 Тази шнола за коса във формата на птицечовка е изработена от тензух и пайети.Той е силен и издръжлив, не ръждясва, не обесцвечивается и не се повреждат лесно и може да се използва в продължение на дълго време.Можете да купувате с доверие. 【Нескользящий】 Този аксесоар за коса притежава добри противоскользящими свойства и може да бъдат здраво закрепени за главата.И дори ако ще го носите за дълго време, той не е толкова лесно да оставят бръчки на косата.Не се притеснявайте за това, че вашата коса ще бъдат деформирани. 【Лесен】 Тази шнола за стайлинг на коса е лесна, така че главата не се чувства прекалено голямо натоварване, когато я сложите.И когато вашите дъщери наденут това е обстановка, то може да я направите още по-красива. 【Широко приложение】 Този разделительный скоба подходящи за ежедневието, на парти, рожден ден, пътуване и за други случаи.Можете да го дари малко момичетата като подарък за Деня на закрила на децата.Те ще бъдат много щастливи. Шнола за коса от крокодилска кожа с бантиком под формата на кроличьих Ушите, Нескользящая шнола във формата на Птицечовка, Шнола във формата на Крокодилска Кожа, за Жени, Кокошки, Разделяне на Прическата, Нанасяне на Грима.

R

Продукти в категория