.

.

20pcs Секретни Пружинни Панти с ъгъл на наклон 90 °, Поддържащ Пружинен Шарнир за по-Малки Бижута, Вино Калъф, Кутия за Часовници, една врата по-близо с Дървен Капак (Бро?

20pcs Секретни Пружинни Панти с ъгъл на наклон 90 °, Поддържащ Пружинен Шарнир за по-Малки Бижута, Вино Калъф, Кутия за Часовници,

BGN 4.67
Продукти

Тази линия е изработена от желязо, здрава и трайна употребаПовърхността е покрита с покритие покритие винтажного цветове, разположение, цвят злато и бронз.Висококачествена пружина осигурява висока издръжливост и дълъг живот, на ъгъла на разкриване е 90°.Широко използван за случая бижута, повод бутилки вино, кутия гледате телефона и повод за подарък.Отваряне и затваряне на калъф ще бъде гъвкав и без усилия.Описание : Този пружинен шарнир е с L-образна форма, подходящ за различни пластмасови, дървени и метални кутии или кашони, като например калъф за бижута и кутия за часовници.Това прави отваряне и затваряне на калъф гъвкав и лек.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : Желязо Цвят : златен, бронзов (по избор) Ъгъл на отваряне : 90 ° на Всеки размер : прибл. /1,2 х 1,3 инча Тегло : прибл. 190 г Помещение включва : 20 х линии 1 х Пакет с винт Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

R

Продукти в категория