.

.

Нашийник за котки BANMODER Breakaway с хубав папийонка и Камбана, Персонални Сладки Каре и Флорални мотиви, 1 или 2 опаковки подарък към регулируемо защитно ошейникам за кот?

Нашийник за котки BANMODER Breakaway с хубав папийонка и Камбана, Персонални Сладки Каре и Флорални мотиви, 1 или 2 опаковки

BGN 3.73
Продукти

【Няколко цветови комбинации】 На вашият избор има много стилове и цветове на пледов, независимо дали е на 1 опаковка или 2 пакета котешки яка, всички те идват в изискана кутия за подаръкПодходящи за много поводи, като ежедневно облекло, Свети Валентин, сватба, рожден ден, Хелоуин, Коледа. 【Регулируем размер на】 яки за коте с пеперуда се регулират в диапазона 7,87 - 13 см, ширина 2/5 инча, а папийонка, подвижна, много удобна, размер на impi 2,67 см в дължина / 1,5 инча.Моля, измерете обиколката на врата на котката, преди да купите.За да се гарантира най-удобно прилягане по размера на яката. 【Мек & Удобен】 Материал отколовшегося котешки яка - композитен материал, който е изработен от висококачествен найлон и памук.По-леки и здрави материали правят яка дълготраен.Супер мека на допир, не ще се дразни от вашия мил котка.Позволете на котката ви е удобно да го нося всеки ден. 【Сигурност & Отколовшаяся обтегач】Обтегач разработен с безопасни заоблени уши, не ще да дразни котката, и само при натиск предохранительная обтегач бързо се отстранява, за да се предотврати случайно отваряне.,Свалящ се обтегач много безопасно за домашни любимци, и ви е удобно да я отвори. 【Камбанка и подвижни папийонка】 Камбаната на яка за котката може да ви информира за състоянието на котката по всяко време, но метални материали може да повлияе на нормалната работа на пералната машина.Препоръчително е да миете ръчно, за чиста вода с мек сапун.След измиване, моля, сухота на въздуха.

R

Продукти в категория