.

.

Aqur2020 Плаващи Рафтове за съхранение, Дъска от борова дървесина, 2 броя, пръта от Желязо, Многофункционални Плаващи Стенни Рафтове, Просто Стил, Лесен за инсталиране, ?

Aqur2020 Плаващи Рафтове за съхранение, Дъска от борова дървесина, 2 броя, пръта от Желязо, Многофункционални Плаващи Стенни

BGN 20.05
Продукти

ЛЕСЕН МОНТАЖ : Стенен плаващи стелажи се доставят с всички необходими инструменти, можете да ги инсталирате бързо и лесноМНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ : Стенни рафтове са подходящи за различни стаи, може да се използва за поставяне на книги, списания, също могат да се използват като декорация на дома.ОТЛИЧЕН МАТЕРИАЛ : Плаващ лихвен полици за съхранение изработени от борова дървесина и желязо, здрава и устойчива, добавя удобство и уют. Комплект от 2 елемента : В комплекта са включени 2 плаващи рафтове, които могат да се повиши и по-ниски за да се спести място или да се инсталира в съответствие с вашите предпочитания.Прост стил : срок на годност се извършва в формата на плосък панел, който е лесен и не е тромаво, подходящи за различни стилове на оформяне.ЛЕСЕН МОНТАЖ : Стенен плаващи стелажи се доставят с всички необходими инструменти, можете да ги инсталирате бързо и лесно.МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ : Стенни рафтове са подходящи за различни стаи, може да се използва за поставяне на книги, списания, също могат да се използват като декорация на дома.ОТЛИЧЕН МАТЕРИАЛ : Плаващ лихвен полици за съхранение изработени от борова дървесина и желязо, здрава и устойчива, добавя удобство и уют. Комплект от 2 елемента : В комплекта са включени 2 плаващи рафтове, които могат да се повиши и по-ниски за да се спести място или да се инсталира в съответствие с вашите предпочитания.Прост стил : срок на годност се извършва в формата на плосък панел, който е лесен и не е тромаво, подходящи за различни стилове на оформяне. Комплект от 2 елемента : В комплекта са включени 2 плаващи рафтове, които могат да се повиши и по-ниски за да се спести място или да се инсталира в съответствие с вашите предпочитания. Прост стил : срок на годност се извършва в формата на плосък панел, който е лесен и не е тромаво, подходящи за различни стилове на оформяне. МНОГОКРАТНО използване : Стенни рафтове са подходящи за различни стаи, може да се използва за поставяне на книги, списания, също могат да се използват като декорация на дома. ЛЕСЕН монтаж : Стенен плаващи стелажи се доставят с всички необходими инструменти, можете да ги инсталирате бързо и лесно. ЧУДЕСЕН материал : Плаващ лихвен полици за съхранение изработени от борова дървесина и желязо, здрава и устойчива, добавя удобство и уют.

R

Продукти в категория