.

.

Акрилни рафтове Wbtran за стена, Комплект от 4 Плаващи рафтове, Прозрачни рафта с инструменти за Монтаж комплект за декорация и съхранение, Малка Стенни полици за спал?

Акрилни рафтове Wbtran за стена, Комплект от 4 Плаващи рафтове, Прозрачни рафта с инструменти за Монтаж комплект за декорация и съхранение,

BGN 3.00
Продукти

【4 бр и 2 стандартни размера】 : Всеки набор от прозрачни акрилни плаващи рафтове включва в себе си 2 малки плаващи рафтове с размер 4 х 3,7 × 2 инча, 2 акрилни рафтове с размери 9 × 3,7 × 2 инча, 10 ивици от лепило и 8 винтове 【2 начина за инсталиране на】 : Можете да използвате винтове за дърво, за да се мотае тези малки плаващи рафтове. ако не искате да се повреди и дупки във вашите стените, можете да използвате самозалепващи се ленти.Лесна инсталация. 【Универсални акрилни рафтове】 : Превръщат прекарано губи пространство на стената в просторно място за съхранение на вашите документи, снимки, подбрани играчки, дребни украшения, средства за измиване на тялото и много други. Малки плаващи акрилни рафтове за спалня, антре, баня, офис, хол. 【Висококачествен акрилен материал】 : Ние използваме висококачествен акрилен материал.Който не се чупи и не се драска и лесен за почистване.Плаващите рафтове лесно могат да се настанят до 4,5 килограма. 【Безрисков закупуване на】 : Ако имате някакви претенции към продуктите Wbtran, пълно възстановяване!Услуги екип ще ви отговори в рамките на 24 часа в работни дни. 【4 бр и 2 стандартни размера】 : Всеки набор от прозрачни акрилни плаващи рафтове включва в себе си 2 малки плаващи рафтове с размер 4 х 3,7 × 2 инча, 2 акрилни рафтове с размери 9 × 3,7 × 2 инча, 10 ивици от лепило и 8 винтове. 【2 начина за инсталиране на】 : Можете да използвате винтове за дърво, за да се мотае тези малки плаващи рафтове. ако не искате да се повреди и дупки във вашите стените, можете да използвате самозалепващи се ленти.Лесна инсталация. 【Универсални акрилни рафтове】 : Превръщат прекарано губи пространство на стената в просторно място за съхранение на вашите документи, снимки, подбрани играчки, дребни украшения, средства за измиване на тялото и много други. Малки плаващи акрилни рафтове за спалня, антре, баня, офис, хол. 【Висококачествен акрилен материал】 : Ние използваме висококачествен акрилен материал.Който не се чупи и не се драска и лесен за почистване.Плаващите рафтове лесно могат да се настанят до 4,5 килограма. 【Безрисков закупуване на】 : Ако имате някакви претенции към продуктите Wbtran, пълно възстановяване!Услуги екип ще ви отговори в рамките на 24 часа в работни дни.

R

Продукти в категория