.

.

Мощни фенери QBF 6000Ft Iaser P0lNTER с 5 режима - Висока яркост, преносима, компактна и акумулаторна светкавица за външно и аварийно използване (с подарък кутия)

Мощни фенери QBF 6000Ft Iaser P0lNTER с 5 режима - Висока яркост, преносима, компактна и акумулаторна светкавица за външно

BGN 8.66
Продукти

?【Няколко режима на осветление】 Лесно переключайтесь между режимите в съответствие с вашите нужди в светлина ?【Удобен дизайн】 Оборудван с тактически заден превключвател за постоянно задействане. ?【Компактен и преносим】 Този мини-фенерче с дължина от само 5.9 инча се поставя на дланта и е лесен за носене, благодарение на метална зажиму. ?【Подарък кутия в комплект】В комплекта са включени фенерче, зарядно устройство, корона с шарени калейдоскоп и инструкция за експлоатация. ?【Обслужване на клиенти 24/7】 Ние подкрепяме нашите продукти, както и ако имате някакви въпроси, нашият екип е готова да даде задоволително решение в рамките на 24 часа. ?【Няколко режима на осветление】 Лесно переключайтесь между режимите в съответствие с вашите нужди в светлина. ?【Удобен дизайн】 Оборудван с тактически заден превключвател за постоянно задействане. ?【Компактен и преносим】 Този мини-фенерче с дължина от само 5.9 инча се поставя на дланта и е лесен за носене, благодарение на метална зажиму. ?【Подарък кутия в комплект】В комплекта са включени фенерче, зарядно устройство, корона с шарени калейдоскоп и инструкция за експлоатация. ?【Обслужване на клиенти 24/7】 Ние подкрепяме нашите продукти, както и ако имате някакви въпроси, нашият екип е готова да даде задоволително решение в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория