.

.

5 Бр., Многофункционална Лента-държач за очила, Верижка за очила за жени/Мъже/Деца/Възрастни хора, Универсален Маточната Ремък, Каишка за Маска, Регулируема Каишка з?

5 Бр., Многофункционална Лента-държач за очила, Верижка за очила за жени/Мъже/Деца/Възрастни хора, Универсален Маточната Ремък, Каишка

BGN 1.33
Продукти

【Регулируема】 : Един размер подходящ за всичкиГумена верига в формата на буквата "8" в края на каишка за притежателя на точки от двете страни ще се задържи ухото точки.Тези регулируеми бретельки могат добре подогнаться под главата си с различна големина или да се носят го на шията си.Те са лесни и невесомы, лесно да ги носите със себе си. 【Регулируема】 : Един размер подходящ за всички.Гумена верига в формата на буквата "8" в края на каишка за притежателя на точки от двете страни ще се задържи ухото точки.Тези регулируеми бретельки могат добре подогнаться под главата си с различна големина или да се носят го на шията си.Те са лесни и невесомы, лесно да ги носите със себе си. 【Широко приложение】 : Нашата верижка за очила, е универсална и може да се използва като маска или очила, подходящи за ежедневна разходка, тичане, каране на колело, катерене, каране на ски и други спортове или занимания ежедневно носенето.Не е нужно да се притеснявате за това, че отново ще се загубите или разобьете си очила.Те също могат да носят слънчеви очила, за да им даде чувство за стил. 【Идеален подарък】 : Каишка за маска - най-добрият подарък за жени и мъже, които са медицински сестри, лекари, учители, ученици, служители на службите за сигурност, полицията.Поставете ухо, така че да ви е много удобно да го носите или да се мотае.Не рискувайте петно Маска или да Го загуби, да се отложи го отмени или бутане в джоба. 【Предпоставка включва】 : 5 броя ленти за очила в едно мирно и лъскав фолк стил, всеки от които има различен цвят фигура, която ви позволява да комбинирате вашият различни дрешки. 【Регулируема】 : Един размер подходящ за всички.Гумена верига в формата на буквата "8" в края на каишка за притежателя на точки от двете страни ще се задържи ухото точки.Тези регулируеми бретельки могат добре подогнаться под главата си с различна големина или да се носят го на шията си.Те са лесни и невесомы, лесно да ги носите със себе си. 【Регулируема】 : Един размер подходящ за всички.Гумена верига в формата на буквата "8" в края на каишка за притежателя на точки от двете страни ще се задържи ухото точки.Тези регулируеми бретельки могат добре подогнаться под главата си с различна големина или да се носят го на шията си.Те са лесни и невесомы, лесно да ги носите със себе си. 【Широко приложение】 : Нашата верижка за очила, е универсална и може да се използва като маска или очила, подходящи за ежедневна разходка, тичане, каране на колело, катерене, каране на ски и други спортове или занимания ежедневно носенето.Не е нужно да се притеснявате за това, че отново ще се загубите или разобьете си очила.Те също могат да носят слънчеви очила, за да им даде чувство за стил.

R

Продукти в категория