.

.

Zerodeko 25шт Пластмасов Прищепка Пластмасов Ветрозащитный Скоба, Пластмасови клечки за дрехи Прищепка За Пластмасова материя Стяга За Завивки Ветрозащитная Облекло ?

Zerodeko 25шт Пластмасов Прищепка Пластмасов Ветрозащитный Скоба, Пластмасови клечки за дрехи Прищепка За Пластмасова материя Стяга За Завивки

BGN 2.00
Продукти

Скоба за плажни ХАВЛИИ - Силно усилие на затягане за предотвратяване на сдувания дрехи силен вятърЗакачалка за дрехи-нескользящая, не е лесно да се напуква, без чеп, пластмасова скоба за закачване одеяла, устойчиви на стареене.ДЪРЖАЧ ЗА кърпи с ЕЛЕМЕНТИ за столове - Гладки ръбове и нескользящие шипа държат дрехите на място.Пластмасов прищепка за съхранение на завивки, дрехи, бельо, чорапи, подложка, чаршафи, поли, панталони, шорти,.Пластмасова скоба за закачване одеяла-пластмасова скоба за закачване одеяла, дрехи, бельо, чорапи, подложка, чаршафи, поли, панталони, шорти,. Пратката включва 24 затягане 1 х количка Функции -Нескользящая, не е лесно да се напуква, без чеп, тя е устойчива на стареене. - скоба за съхранение на завивки, дрехи, бельо, чорапи, подложка, чаршафи, поли, панталони, шорти и т. - Изработен от устойчив на употреба на пластмасов ветрозащитного стяга. - Размер : около 5x2x0,2 виж/1,97x0 закачалка за дрехи. - Материал : пластмаса ветрозащитная облекло. - Гладки ръбове и нескользящие шипа държат дрехите на мястото си благодарение на неподвижни прищепке за дрехи. - Силно усилие на затягане за предотвратяване на сдувания дрехите при силен вятър пластмасови прищепками за бельо. - Цвят : Случаен стяга за плаж кърпи.Информация за Товарахпластиковая прищепка Дълготраен метален пръстен осигурява изработване на дрехи на закачалки за дрехи.Прищепка с пластмасови колчета, предназначени за задържане одеяла, пододеяльника и дрехи, така че те да не падат от закачалки в бурен ден. скоба за плажни хавлии Тези пластмасови скоби ярки цветове, изработени от материал.

R

Продукти в категория