.

.

JIUWU Опаковка от 20 Сини флакона-медицина пипети с обем от 10 ml (0,3 грама) с Конусовидни Стъклени капельницами с Винт на капака за Етерични масла, Парфюми, Одеколони, пар?

JIUWU Опаковка от 20 Сини флакона-медицина пипети с обем от 10 ml (0,3 грама) с Конусовидни Стъклени капельницами с Винт на капака за Етерични

BGN 0.67
Продукти

Гърлото на бутилката с резба тапицерия допълни привлекателна капак, който е прилепен и ефективно предотвратява изтичане на течностБутилки от синьо стъкло, дизайн предпазва етерично масло от ултравиолетовите лъчи. отлична пропускливост, течността никога не изтича.Бутилката може да се пере.Отличен за дифузор етерично масло, масажно масло, смеси от етерични масла за ароматерапия, бутилка за смесване на етерични масла, бутилки с капкомер за лекарства.Дизайн мащабируема етикет ще ви помогне да се измери количеството течност, за да се контролира дозата и количеството на отпадъците.4 малки фуния помагат да изпълва с различни течности, за да се избегне смесване с други течни примеси.Характеристики : * Краен изработени от стъкло и не ще да си взаимодействат с масла или химикали. * Компактен и удобен размер, което го прави чудесен избор за приготвяне на масла "в движение", а също и за приготвяне на проби. * Флакон включва пипетата.Колба-краен е изработена от мека гума и може да разпределя идеалното количество течности всеки път, когато внимателно я компресирате. Тя е вградена в капачката за лесно и е порционного дозиране на течности. * Нашите бутилки с продължителен период на съхранение могат да подлежат на повторна употреба, можете лесно да ги напълни обратно по всяко време!Използвайте флакон за нанасяне на идеален количеството на продукта всеки път.Бутилките са лесни за почистване и да изпълват!, измийте ръчно с топла вода и сапун. * Този флакон с очен капкомер позволява лесно показване на мостри на клиенти във вашия салона за масажи, салон за красота, фризьорски салон, практика, ароматерапия и алтернативни методи на лечение.Пратката включва : 20 броя 10 мл Кехлибар Стъклени флакони-медицина пипети, 4 бр.

R

Продукти в категория