.

.

2 бр. за Гирлянди Празнични Вечерни Сватбени Аксесоари Материаллегкая Широка Лента Лента Покана на Поли Инч См Украса за Опаковане на Коледен Домашен Лампа Атлас В?

2 бр. за Гирлянди Празнични Вечерни Сватбени Аксесоари Материаллегкая Широка Лента Лента Покана на Поли Инч См Украса за Опаковане

BGN 11.52
Продукти

ПОДАРЪК за годишнина партита-Прозрачна лента от органза е подходяща за декорация на торти, сборник албуми, бантов за коса, тъкани чалми на главата, декорация на сватби и партита и много други занаятиЛЕНТА ЗА ОПАКОВАНЕ на ПОДАРЪЦИ - Изработена от висококачествен полиестер, изключително гладка и лъскава.Шифоновая лента за ОПАКОВАНЕ на подаръци-Панделка от органза, прозрачна декорация за партита, Рулонная лента от органза. ЛЕНТА плат за бантов-подходящи за декорация на торти, сборник албуми, бантов за коса, тъкани чалми на главата, декорация на сватби и партита и много други занаяти. сватбена окото лента.ЛЕНТА ЗА покани - Тези ленти се отличават с простота, стильностью, прекрасен стил и елегантна поделкой.ПОДАРЪК за годишнина партита-Прозрачна лента от органза е подходяща за декорация на торти, сборник албуми, бантов за коса, тъкани чалми на главата, декорация на сватби и партита и много други занаяти.ЛЕНТА ЗА ОПАКОВАНЕ на ПОДАРЪЦИ - Изработена от висококачествен полиестер, изключително гладка и лъскава.Шифоновая лента за ОПАКОВАНЕ на подаръци-Панделка от органза, прозрачна декорация за партита, Рулонная лента от органза. ЛЕНТА плат за бантов-подходящи за декорация на торти, сборник албуми, бантов за коса, тъкани чалми на главата, декорация на сватби и партита и много други занаяти. сватбена окото лента.ЛЕНТА ЗА покани - Тези ленти се отличават с простота, стильностью, прекрасен стил и елегантна поделкой.Пратката включва 1 x ролка лента от органза Характеристики - Цвят : светло зелен Материал : органза. - Тези ленти се доставят в изчистен, стилен, красив стил с елегантен ръкоделието. - Размер : приблизително 4570x2 см - Изработена от висококачествен полиестер, много елегантен и брилянтен Е нотка на елегантност за вашето парти, подарък или занаяти. - подходящ за украса на торта, сборник албуми, бантов за коса, тъкани чалми на главата, декорация на сватби и партита и много други занаяти.Информация за стоки лента за покани Този продукт представлява преобръщане на 45 броя. лентата за подарък опаковки, които придават елегантност на вашето парти, подарък или поделкам. лента от органза с дължина 7 м за юбилейна среща. шифоновая лента за подарък опаковки подходящи за декорация на торти, scrapbooking, бантов за коса, тъкани чалми на главата, декорация на сватби и партита и много други занаяти.

R

Продукти в категория