.

.

Перуки SISIFIRE за Жени, Естествена Къдрава Вълна, Средната Част, Синтетичен Малка Перука на Дантели, Червени Топлоустойчива Косата, Сменяеми Перуки за Cosplay, Ежедневна ?

Перуки SISIFIRE за Жени, Естествена Къдрава Вълна, Средната Част, Синтетичен Малка Перука на Дантели, Червени Топлоустойчива Косата, Сменяеми

BGN 0.33
Продукти

1 Фалшив скалпа средната част на свързани с перука : Висококачествен фалшив скалпа с дантела малка площ, много естествен и мек, удобен и траен. Тази червена къдрава перука, завързана е изработен от висококачествени устойчиви на висока температура внос на меки синтетични влакна.Температурата може да достигне до 180 ℃ (356℉). Перука с дълбока вълна от естествени кудрей плътност 3,150% на допир, по-мек и пухкав, зеленият цвят изглежда по-реалистично и превъзходен.Почувствайте себе си човешките косата и кожата на главата.Не съдържа вредни вещества, те прави по-чаровен. Средният размер на шапки, от 20,5 до 23,5. Висококачествена и еластична мрежа. 2 регулируеми лента и 3 гребени вътре в перука, която може да се монтира на фиксирана позиция в съответствие с различни размери на главата. Реалистичен дълга къдрава синтетични перука, завързана ще ви помогне да създавате идеален образ за ежедневието, работа, срещи, концерти, cosplay, костюмирования, тематични партита, видеосъемок или просто да смените изображението.Нашата идея е следната : да се надяваме, че ще могат да се насладят на различни прически, като следвате вашето сърце, с високо качество и достъпни перука.Моля, изберете SISIFIRE, ние осигуряваме високо качество и на достъпни перуки!.

R

Продукти в категория