.

.

Женски Нокти за коса FENGSHA, Перли, Пискюл, Елегантен Лък, Дръжки от изкуствена кожа, Прекрасна Дълга Коса, Плюшени Щипки за коса, Родословни, Модни Аксесоари за коса (П?

Женски Нокти за коса FENGSHA, Перли, Пискюл, Елегантен Лък, Дръжки от изкуствена кожа, Прекрасна Дълга Коса, Плюшени Щипки за коса, Родословни,

BGN 7.33
Продукти

【Материал】 : с помощта на висок клас изкуствена кожа и здрав пружинящий пластмаса, той може да зажимать дори много гъста косаИзползвайте изкуствен мелированный перли, че повърхността е много гладка, не е нужно да се притеснявате за увреждане на косата при носене или загуба. 【Прилагането на】 : Щипки за коса - добър инструмент за обвързване на растежа на косата по време на вземането на вана или измиване на лицето.Подготвяйки се за макияжу, за да махнете косата от лицето. 【Случаи】 : чудесно за пазаруване, пътуване и за други случаи, може да се комбинира с различни прически.Създавайте хаотична ежедневни прически за ежедневната работа в офиса или излизане навън. 【Лесна употреба】 : Няма сложни действия, просто скрутите и подстригване на косата, и здрав захват не ще им позволи да падне с вашата коса. 【Висококачествен нокът за коса】 фиби няма да имат неприятна миризма.Те са гладки, но не се плъзгат, сигурно определи вашата красива коса, не падат лесно и не ги увреждат.Перлени нокти за коса с кичури, дамски елегантни дръжки от изкуствена кожа с лък, красиви дълги плюшени щипки за коса, родословни, модни аксесоари за коса Материал : изкуствена кожа, пластмаса Размер : Дължина-нокът за коса около 11.5 см Тип : Нокти за коса Пол : Жени/момичета Страхотна шнола за коса, която можете да носите по време на партита, фестивали или в ежедневието на Перфектния аксесоар за вас Стил : модерен и красив продажба Елементи : модерен, елегантен, иновативен, всекидневни, уникален дизайн, геометрия Област на приложение : Жените, момичета, дами Помещение включва : 1 бр. нокът за коса Моля, оставяйте малко отклонение в ръчни измервания се дължи на грешка на данни в 1-2 виж дължи На разликата между монитора и яркостта на светлината е истинският цвят на продукта може да се различава от показаните на снимките.

R

Продукти в категория