.

.

Wokape 150 бр. Пакети с психиатър филм В Асортимент, PVC Пакети с Психиатър Фолио, Пластмасов Защитен Калъф за Обувки, Книги, Свещи, опаковъчна хартия (7 х 12 см, 9 × 12 см, 11 × 18 ?

Wokape 150 бр. Пакети с психиатър филм В Асортимент, PVC Пакети с Психиатър Фолио, Пластмасов Защитен Калъф за Обувки, Книги, Свещи, опаковъчна

BGN 3.33
Продукти

? 【 Комплект за опаковане на пакети в целофан 】 ?:получаваш 150 броя ассортиментного набор от пакети от прозрачен PVC-психиатър филм, 3 размери, включително и 7 × 12 см, 9 × 12 см, 11 × 18 см, 50 всеки размерДостатъчно на брой и различни размери за да отговарят на вашите нужди за съхранение. ? 【 Качествена свиване филм 】 ?: е Изработен от висококачествен PVC, има си ултра-разширение и свиване, прозрачни и видими, лек, здрав и му е лесно да се скъса.Благоприятен за водонепропускливост и влагостойкости, съхранявайте предмети в чисти и спретнати. ?【 Подробности размер 】 ?: Бъдат с размери 18 х 30 см / 7 × 12 см и 25 х 30 см / 9 × 12 инча, 28 х 45 см / 11 × 18 см.3 различни размера, подходящи за организиране на елементи с различни размери и помагат за предотвратяване на натрупването на прах и пожълтяване на повърхността на предмети. ? 【 Лесна употреба 】 ?: Просто поставете продукта в пакет, като се уверите, че можете да го напълно разгъната изделия, а след това с помощта на топлинен пистолет или сешоар бавно се загрява свиване, докато пакет не е напълно окружит му, че ще го направи много прости и удобни за използване. ? 【 Перфектния комплект за съхранение на 】 ?: е Подходящ за съхранение на обувки, книги, електронни стоки, печатни платки, DVD-та, офис консумативи, мобилни телефони, стоки от първа необходимост, козметика, бутилки, авточасти и др Страхотни пакети в свие опаковка осигуряват по-добра защита предмети. ? 【 Комплект за опаковане на пакети в целофан 】 ?:получаваш 150 броя ассортиментного набор от пакети от прозрачен PVC-психиатър филм, 3 размери, включително и 7 × 12 см, 9 × 12 см, 11 × 18 см, 50 всеки размер.Достатъчно на брой и различни размери за да отговарят на вашите нужди за съхранение. ? 【 Качествена свиване филм 】 ?: е Изработен от висококачествен PVC, има си ултра-разширение и свиване, прозрачни и видими, лек, здрав и му е лесно да се скъса.Благоприятен за водонепропускливост и влагостойкости, съхранявайте предмети в чисти и спретнати. ?【 Подробности размер 】 ?: Бъдат с размери 18 х 30 см / 7 × 12 см и 25 х 30 см / 9 × 12 инча, 28 х 45 см / 11 × 18 см.3 различни размера, подходящи за организиране на елементи с различни размери и помагат за предотвратяване на натрупването на прах и пожълтяване на повърхността на предмети. ? 【 Лесна употреба 】 ?: Просто поставете продукта в пакет, като се уверите, че можете да го напълно разгъната изделия, а след това с помощта на топлинен пистолет или сешоар бавно се загрява свиване, докато пакет не е напълно окружит му, че ще го направи много прости и удобни за използване.

R

Продукти в категория