.

.

Кабел AkoaDa USB-C-USB-C с мощност 100 W, 15 Метра, кабел за бързо зареждане на оплетке C USB, Съвместим с лаптопи MacBook Pro 2020/2019/2018, iPad Pro 2020/2019/2018, Samsung Galaxy S21, Dell XPS 13/15 и Type-C (сив)

Кабел AkoaDa USB-C-USB-C с мощност 100 W, 15 Метра, кабел за бързо зареждане на оплетке C USB, Съвместим с лаптопи MacBook

BGN 6.80
Продукти

[Бързо зареждане на 5 A] : Вграден смарт-чип Emark, който прави този PD-USB кабел-C-USB-C е достатъчно силна, за да поддържа максимална мощност от 100 Вата с ток 5 A, а също и подкрепа за бързо зареждане на други мобилни телефони, като Pixel 2 XL, Samsung Galaxy Note 10, Nexus 5 X / 6 P и други устройства Type-C За зареждане на вашето устройство ще е необходимо монтиране на зарядно устройство, USB, C, и ние препоръчваме да използвате оригинални монтаж на стена зарядно. [Бърза синхронизация на данни] : свързване на смартфон, таблет или лаптоп с USB интерфейс-C, за бързо зареждане и пренос на данни е 480 Mbps между устройства Type-C. Забележка : Това устройство не поддържа видео изход. [Здрава конструкция] : Този здрав кабел е изработен от качествен материал, може да се използва в продължение на дълго време.И най-добрия избор за вашите устройства USB-C. Забележка : Нашите кабел, насочена надолу, е съвместим с 87 W 61 W 30 W 18 Вата. [Съвместимост с USB-C] : Съвместим с Macbook Pro 2018/2017, Mac Book Pro, i Pad Pro 2018, Mac Book Air, 2018 и други преносими компютри, Type-C. [Сертифицирани за безопасност и качество] : Кабел за бързо зареждане USBC-USBC има електронни сертификати, отговарящи на съответните стандарти, кабел за зарядно устройство ipad pro е оборудван с технология за лазерно заваряване, която гарантира, че на метална детайл не ще се счупи. [Бързо зареждане на 5 A] : Вграден смарт-чип Emark, който прави този PD-USB кабел-C-USB-C е достатъчно силна, за да поддържа максимална мощност от 100 Вата с ток 5 A, а също и подкрепа за бързо зареждане на други мобилни телефони, като Pixel 2 XL, Samsung Galaxy Note 10, Nexus 5 X / 6 P и други устройства Type-C. За зареждане на вашето устройство ще е необходимо монтиране на зарядно устройство, USB, C, и ние препоръчваме да използвате оригинални монтаж на стена зарядно. [Бърза синхронизация на данни] : свързване на смартфон, таблет или лаптоп с USB интерфейс-C, за бързо зареждане и пренос на данни е 480 Mbps между устройства Type-C. Забележка : Това устройство не поддържа видео изход. [Здрава конструкция] : Този здрав кабел е изработен от качествен материал, може да се използва в продължение на дълго време.И най-добрия избор за вашите устройства USB-C. Забележка : Нашите кабел, насочена надолу, е съвместим с 87 W 61 W 30 W 18 Вата. [Съвместимост с USB-C] : Съвместим с Macbook Pro 2018/2017, Mac Book Pro, i Pad Pro 2018, Mac Book Air, 2018 и други преносими компютри, Type-C. [Сертифицирани за безопасност и качество] : Кабел за бързо зареждане USBC-USBC има електронни сертификати, отговарящи на съответните стандарти, кабел за зарядно устройство ipad pro е оборудван с технология за лазерно заваряване, която гарантира, че на метална детайл не ще се счупи.

R

Продукти в категория