.

.

Невидими Накладки, за да се увеличи обема на Косата, дишащи вложки, Очарователен Щипки за коса, Увеличаване на Обема на Косата, Инструмент за стайлинг на Коса, Аксес?

Невидими Накладки, за да се увеличи обема на Косата, дишащи вложки, Очарователен Щипки за коса, Увеличаване на Обема на Косата, Инструмент

BGN 3.93
Продукти

➤ [Фиби за коса Bump Up] : щипки за коса Bump Up могат да придават на косата желаната сума, да им даде пищност и да ви направи по-уверени и по-атрактивни ➤ [Шнола-ковачи за коса] : шнола-гребен за коса Bump Up с заколкой-вложка, която е лесна за използване и притежава добри маскирующими свойства, което може да даде на вашата прическа по-естествен вид. 【 [Дишащ материал] : Аксесоари за полагане на обемна коса са изработени от висококачествени нейлонового материал, който лесно да се повреди, дишащи и удобни, леки по тегло, няма да бъде тежест на главата си, а ефектът е естествено, че може да ви е по-естествена и очарователна форма. ➤ [Лекота на употреба] : невидима в възглавнички за придаване на обем на косата Bump It Up са лесни за използване, можете да се облечете тампон за коса в корена на косата, фиксиране на корена на косата вставной заколкой за коса и да се разтвори повдигната коса.Той притежава добри характеристики самозатягивания. 【 [Прилагането на] : Найлон хастар за коса с издатини могат да придадат на косата пищен и красив външен вид, да ви помогне да се сложи къдрава коса, да ви представи, подходяща за сватби, партита, работа, ежедневна употреба и много други случаи.Описание Това е шнола-ковачи, с помощта на която можете да увеличите обема на косата.Невидима шнола за коса са изработени от висококачествени материали. дишащи и удобни.Поставяйки го на главата си, вие ще можете да създадете идеална прекрасна прическа, като вас, по-уверена и привлекателна. лесен за употреба.Той може надеждно заключване на косата, без никакви допълнителни инструменти.Това осигурява отличен потребителски опит. подходящ за жени от всички възрасти.Характеристики - Цвят : черен, кафе.- Материал : найлон.50 виж Предпоставка включва 6 подложки за коса Bump It Up.

R

Продукти в категория