.

.

Модерен опаковка сапун H Halston с Неръждаема помпа за сапун, Лосион, Сапун за миене на съдове, Течни сапуни в Фермер стил, за кухненски плотове, бани, аксесоари за Дома (?

Модерен опаковка сапун H Halston с Неръждаема помпа за сапун, Лосион, Сапун за миене на съдове, Течни сапуни в Фермер стил,

BGN 2.67
Продукти

✔ Рой Хэлстон Фровик е създател на луксозни американската мода, чиито новаторски дизайн продължава да оказва влияние върху съвременната индустрия на модата и определи култов американски стилСлед получаване на първоначалното признаване за иновации в модерния истината, Хэлстон през 1966 г. разшири марката HALSTON, като включва в нея дрехи. Хэлстон използва станали му фирмени материали джърси, кашмир и ултра-замшу отново да измислите костюм, риза и класически кафтан, оставяйки незаличими следи в модата. ✔ Придайте кухнята или банята завършен вид.Тези стъклени опаковки за сапуни за еднократна употреба може да се използва за сапун за ръце, чинии, лосиони, шампоани, балсами, течност за изплакване на устата, масажни масла, етерични масла за ароматерапия, хранителни продукти и съставки за приготвяне на храна, средства за измиване на тялото, дезинфектант за ръце и много други.Отличен за плот в банята, офиса или кухнята.Отличен аксесоар за дома и ще се превърне в чудесен подарък. ✔ Задръжте сапун и лосион под ръка с помощта на този опаковка за сапун.Създайте незаличими впечатления за вашия дом, кухня, стаи за гости, бани, офис и много други!. ✔ Изберете вашия стил - Изберете от няколко - Изберете от много и различни стилове в тази вариации дозаторов за сапун или лосион Шик Декор в съвременен стил фермерска къща. ✔ Просто измийте повърхността на опаковка ръчно с топла вода с мек сапун. ✔ Страхотна идея за подарък за вашите приятели или семейство, тези стъклени опаковки за сапуни в фермерска къща с помпа ще красят всеки санитарен възел, кухня, офис и др.Могат да се мият в съдомиялна машина. ✔ Моля, обърнете внимание, - опаковки за образуването на пяна работят само с пенящимся сапун.Придайте кухнята или Банята завършен вид.Тези стъклени опаковки за сапуни за еднократна употреба може да се използва за сапун за ръце, чинии, лосиони, шампоани, балсами, течност за изплакване на устата, масажни масла, етерични масла за ароматерапия, хранителни продукти и съставки за приготвяне на храна, средства за измиване на тялото, дезинфектант за ръце и много други.Отличен за плот в банята, офиса или кухнята.Отличен аксесоар за дома и ще се превърне в чудесен подарък.

R

Продукти в категория