.

.

Препарат за съдове DIMDIM, Държач за сапун за Душ под формата на листа с Сливным тава, Модерен препарат за съдове за кухня с душ (Цвят: синьо)

Препарат за съдове DIMDIM, Държач за сапун за Душ под формата на листа с Сливным тава, Модерен препарат за съдове за кухня с душ

BGN 2.33
Продукти

【1】 Тази сапунерка запазва ви сух сапун и предпазва от износванеНяколко стебла предпазват вашето сапун от течливост във водата. 【2】 Сладък стил : 3 различни цвята, розово, зелено и синьо, можете да изберете този, който ви харесва най-много за украса на вашата баня. 【3】 Материали : препарат за съдове : Изработен от висококачествена пластмаса P. P, здрав, издържа на износване, за да се използва в продължение на дълго време. 【4】 Съвместимост : подходящ за всички размери сапун;. 【5】 Гаранция за качество : Ние предлагаме доживотна гаранция, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. 【1】 Тази сапунерка запазва ви сух сапун и предпазва от износване.Няколко стебла предпазват вашето сапун от течливост във водата.【2】 Сладък стил : 3 различни цвята, розово, зелено и синьо, можете да изберете този, който ви харесва най-много за украса на вашата баня.【3】 Материали : препарат за съдове : Изработен от висококачествена пластмаса P. P, здрав, издържа на износване, за да се използва в продължение на дълго време.【4】 Съвместимост : подходящ за сапун всички размери; 【5】 Гаранция за качество : Ние предлагаме доживотна гаранция, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

R

Продукти в категория