.

.

Временни Татуировки в Деня на Св. Патрик, 16 Листа, Етикети с Фалшиви Татуировки под формата на Централи, Подарък за Деца или Възрастни, Сувенири за Парти в Деня на Св.

Временни Татуировки в Деня на Св. Патрик, 16 Листа, Етикети с Фалшиви Татуировки под формата на Централи, Подарък за Деца или Възрастни, Сувенири

BGN 3.73
Продукти

Опаковани в пакет : Той съдържа 10 малки листове с размер на 4,1 "х 2,3" и 6 листа по-голям размер в размер на 4 Идеален за деца или за възрастни на Ден на Свети Пади. Различни дизайни в ирландската тема : Тези татуировки на Св. Патрик имат различни мотиви, с които можете да украсите своето лице, ръце, включително и на детелина, честит детелина, подкова, ирландски знамена, гърне със злато, дъга, щастлив шапка, бирен чаша и още много други!Ще Добавим повече празнична атмосфера и забавления за вашето прекрасно ирландски ден!.Трайност : Нашите татуировки в Деня на Св. Патрик е водоустойчив и се държат всички дни, можете да изберете друга фигура татуировка, която ти харесва, за да навредят на своето тяло, без да ви причинява болка.Лесно се нанася и отстранява : Тези временни татуировки shamrock за деца се прилагат много бързо и лесно, само за 20 секунди с помощта на пренасяне на вода, а нашите татуировки лесно се отстраняват бебешко олио.Инструкциите са приложени на обратната страна на всеки лист.Идеален за декорация с Деня на Св. Патрик : отлично забавление за детски партита, награди, подаръци, аксесоари за детски празнични носии, подарък за рожден ден за деца и момичета.Опаковани в пакет : Той съдържа 10 малки листове с размер на 4,1 "х 2,3" и 6 листа по-голям размер в размер на 4. Идеален за деца или за възрастни на Ден на Свети Пади. Различни дизайни в ирландската тема : Тези татуировки на Св. Патрик имат различни мотиви, с които можете да украсите своето лице, ръце, включително и на детелина, честит детелина, подкова, ирландски знамена, гърне със злато, дъга, щастлив шапка, бирен чаша и още много други!Ще Добавим повече празнична атмосфера и забавления за вашето прекрасно ирландски ден!.Трайност : Нашите татуировки в Деня на Св. Патрик е водоустойчив и се държат всички дни, можете да изберете друга фигура татуировка, която ти харесва, за да навредят на своето тяло, без да ви причинява болка.Лесно се нанася и отстранява : Тези временни татуировки shamrock за деца се прилагат много бързо и лесно, само за 20 секунди с помощта на пренасяне на вода, а нашите татуировки лесно се отстраняват бебешко олио.Инструкциите са приложени на обратната страна на всеки лист.

R

Продукти в категория