.

.

COLORGRAM Artist Formula Cream liner четки - 06 Коралово-кафяв | най-Добрата крем очна линия, ултра Пигментированная, устойчива, водоустойчива е и не оставя петна, лесен за употреба, п?

COLORGRAM Artist Formula Cream liner четки - 06 Коралово-кафяв | най-Добрата крем очна линия, ултра Пигментированная, устойчива,

BGN 2.00
Продукти

[ГЛАДКО НАНАСЯНЕ] Нашата крем формула осигурява лесна, трайна молив за очи, която лесно се нанася дори и на тези, които зряла кожа [ТЪНЪК и ТОЧЕН] Нашите тънък молив-очна линия с дебелина 0,09 инча многофункциональен, се използва и като сенки за очи и могат да се движат свободно на века с точна яснота за по-лесно нанасяне. [ВОДОУСТОЙЧИВИ и УСТОЙЧИВИ НА РАЗМАЗЫВАНИЮ] Нашата водоустойчива формула осигурява устойчивост лек грим на очите през целия ден. [НАСТРОЙКА] Нашият молив за очна линия на очите се предлага в 8 нюанса за различни цели, от ежедневни класически грим до дымчатых нюанси, така че можете да изберете перфектния за вас. [БЕЗ ЖЕСТОКОСТ] Като краен продукт и съставки НЕ са тествани върху животни.

R

Продукти в категория