.

.

Чанта за съхранение на сешоар FOMIYES, Косметичка за пътуване, Косметичка за пътуване, Чанта за съхранение на Маши за коса, Чанта за Сешоар, Чанта за Преносим Сешоар, Ча?

Чанта за съхранение на сешоар FOMIYES, Косметичка за пътуване, Косметичка за пътуване, Чанта за съхранение на Маши за коса, Чанта за

BGN 1.33
Продукти

Пътна чанта за гладене за коса : Изработен е от висококачествена полиуретанова материал за продължителна употребаЧанта за съхранение на сешоар : Облицовка от власинките и деликатна, улучшающая защита, намалява случайни повреди и драскотини.Подарък калъф за пътуване : в него може да се съхранява на сешоар, маша и преса за коса.Органайзер за съхранение на сешоар : практичен подарък за вашия приятел, и на семейството.Органайзер за гладене за изправяне на коса : Дизайн, голямо пространство за съхранение на вашия инструмент за стайлинг на коса и аксесоари към него.Осъществяване на списък 1 х чанта за сешоар Характеристики -Размер : 39,00 X17,00 X12,50 см. / 15,33 X6,68 X4 пътен сешоар. -Цвят : Сива чанта-утюжок за коса -Материал : пътна чанта за грим, изкуствена кожа - Голямо пространство за съхранение : в него може да поставите сешоар, утюжок за изправяне или къдрене за коса и пътуване портфейл за тоалетни принадлежности. - Можете да дадете като подарък на семейството си или друг преносим калъф за сешоар. - Прост дизайн и добра изработка на производство осигуряват популярността му Чехлу за сешоар. - подплата може да осигури допълнителна защита от падане и надраскване на пътна чанта за сешоар. - Лек и удобен текстурный каишка за ръка, удобен и спестяващ усилия органайзер за ютия за изправяне на коса.Описание на продукта чанта за сешоар за коса Изработена от висококачествен материал, тази многофункционална чанта за сешоар за изправяне на косата, предпазва вашият сешоар, преса за коса или плойку за коса от прах, драскотини и други наранявания.Чанта за съхранение Е много практичен пътна чанта за пренасяне на вашия фризьорски инструмент.

R

Продукти в категория