.

.

Подарък Кутия Healeved Seven Chakra Бижута Колиета Сердоликовое Колие Очарователно Колие 1 комплект Прозрачни Лечебни Кристални Камъни, Кристални Мъниста Уникални Кристал?

Подарък Кутия Healeved Seven Chakra Бижута Колиета Сердоликовое Колие Очарователно Колие 1 комплект Прозрачни Лечебни Кристални

BGN 62.07
Продукти

синтетичен материал стартов комплект от естествен кристал - Тези камъни могат да помогнат в медитация, те са красиво декорирани и много шикарны.КАМЪНИ ЗА лечение на ЧАКРИТЕ - това е достатъчно, за да абсорбира фините и други отрицателни емоции и да донесе просветление и силата на тялото, разума и духа.КАМЪНИ ЗА ПЪЛНЕНЕ на ВАЗИ - изящна изработка изработка гарантира практичността и устойчивостта, които много се харесват на потребителите.КРИСТАЛНА ВИСУЛКА - Това е за хората, които тепърва започват да се опита лечебни кристали, и това им хареса.КРИСТАЛИ, ЧАКРИ - Подходящи за заздравяване на наранявания, подобряване на положителни, медитация, спокоен сън и създаване на значими подаръци.Пратката включва 7 х любовни дрънкулки 1 х седем суспензии с чакрите 1 х байковая чанта 1 x дървена кутия Характеристики -Размер : около 8,00 X8,00 X4,00 см / 3,14 X3,14 X1 седем камъка с чакрите. -Цвят : Естествени камъни с различни цветове -Материал : стъкло, дърво балансирующие камъни -Тези кристални камъни могат да помогнат да се успокои и да попълните положителна енергия, а също така ефективно за облекчаване на напрежението на чакрите скъпоценни камъни. -Те също могат да бъдат идеални материали за извършване на работи, практични и красиви, ще се насладите на тези естествени камъни Чакра. -Изящна изработка гарантира популярност и практичност.Това е не само добра украса за медитация, но и добра украса за дома стартов набор от естествен кристал. -Изключителна изработка, здрав, елегантен, артистичен външен вид и висока практичност на Уникални кристални камъни. -Подходящ за практикуване на йога, медитация, сън, упражнения, огърлица от скъпоценни камъни, за семейството и приятелите.Описаниекристаллическое колие Е набор от семицветных кристали, чакри. камъни за балансиране на чакрите са Пълни с положителна енергия, да ви донесе късмет, облекчава стреса и ви придават сила на просветление. енергийни камъни чакра Те са направени от материали от най-фините умения и могат да се използват за облицовки, диаманти, скъпоценни камъни и процедури.

R

Продукти в категория