.

.

Голям Набор от Кристали, Чакри премиум-клас Luma скъпоценни Камъни - 7 Естествени Лечебни Кристали, Камъни Чакра, Истински аметист Махалото на веригата в Бархатном то?

Голям Набор от Кристали, Чакри премиум-клас Luma скъпоценни Камъни - 7 Естествени Лечебни Кристали, Камъни Чакра, Истински аметист

BGN 1.00
Продукти

✨ ИСТИНСКИ НАБОР от КРИСТАЛИ 7 ЧАКРИ От най-ДОБРИТЕ ИЗТОЧНИЦИ - Нашите енергийни кристали идват най-добрата местния екип по контрол на качествотоВсички те са подбрани един по един, за да се гарантира, че ние привезем ви само най-добрите скъпоценни камъни. ✨ НОВ И по-ГОЛЯМ КАМЪК ЧАКРА - 7 необработени кристали и лечебни камъни повече, отколкото вариант дървена кутия за бижута.Вашите кристални камъни ще бъдат надеждно скрити в бархатном кесията ти, а също така е в комплект с луксозен махало. ✨ ПОДОБРИТЕ СВОЕТО ЗДРАВЕ и самочувствие - Този набор от енергийни кристали съдържа кристали за изцеление, които могат да подобрят своето физическо и психическо здраве.Тези необработени камъни също предлагат духовно пречистване!. ✨ ПОДОБРЕТЕ ВАШИЯ СЪН и се оттървете от безпокойство - набор от energy crystal може да донесе наситени сънища и по-дълбок сън.Се използва не само за получаване на кристали за медитация и лечебни камъни, но и за сън и за лечение на тревожност. ✨ ПОДОБРЯВАНЕ на САМОЧУВСТВИЕ и УВЕРЕНОСТ В себе СИ - Използвайте лечебни камъни manifestation crystals за поддържане на желаното ниво на увереност.Естествени кристали (особено камък аметист) ще работят като лечебни камъни за даване на увереност и повишаване на самочувствието. ✨ ИСТИНСКИ НАБОР от КРИСТАЛИ 7 ЧАКРИ От най-ДОБРИТЕ ИЗТОЧНИЦИ - Нашите енергийни кристали идват най-добрата местния екип по контрол на качеството.Всички те са подбрани един по един, за да се гарантира, че ние привезем ви само най-добрите скъпоценни камъни. ✨ НОВ И по-ГОЛЯМ КАМЪК ЧАКРА - 7 необработени кристали и лечебни камъни повече, отколкото вариант дървена кутия за бижута.Вашите кристални камъни ще бъдат надеждно скрити в бархатном кесията ти, а също така е в комплект с луксозен махало. ✨ ПОДОБРИТЕ СВОЕТО ЗДРАВЕ и самочувствие - Този набор от енергийни кристали съдържа кристали за изцеление, които могат да подобрят своето физическо и психическо здраве.Тези необработени камъни също предлагат духовно пречистване!. ✨ ПОДОБРЕТЕ ВАШИЯ СЪН и се оттървете от безпокойство - набор от energy crystal може да донесе наситени сънища и по-дълбок сън.Се използва не само за получаване на кристали за медитация и лечебни камъни, но и за сън и за лечение на тревожност.

R

Продукти в категория