.

.

Базова станция MOMWILIKE (2.4 Ghz) - Съвместима с монитори дишането на детето MOMWILIKE, без ограничения. Можете да видите състоянието на сън на вашето дете по всяко време (Интел?

Базова станция MOMWILIKE (2.4 Ghz) - Съвместима с монитори дишането на детето MOMWILIKE, без ограничения. Можете да видите състоянието на

BGN 39.99
Продукти

【Няма ограничения】Базова станция MOMWILIKE врата може да получи уведомление от разстояние, просто чрез свързване към ИнтернетТова решава проблема с ограничения, поради което разстоянието между дихателни част на монитора и мобилен телефон е само на 15 метра, така че можете да следите жизнените показатели на бебето си по всяко време и на всяко място. 【Съвместимост с Cmppatibility】 е Съвместим с всички версии на радионяни MOMWILIKE. Необходимо мрежа Wi-Fi На 2,4 Ghz.Мрежа Wi Fi Hotspot и 5 G Wi Fi не се поддържат. 【Ниска радиация, безопасен материал】 MOMWILIKE използва Bluetooth технология с ултра ниско напрежение на захранването, сила на сигнала е една ният радиация на мобилни телефони, нивото на радиация миниатюрен, можете да го използвате без притеснение.Освен това, устройството е изработено от материал PC + ABS и отговарят на стандартите за продукти. 【Нашето обещание】 На всички продукти MOMWILIKE се разпространява гаранция 1 година.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Базова станция MOMWILIKE (2.4 Ghz) - Съвместима с интелигентни детски респираторни монитори MOMWILIKE, без ограничения.Можете да видите състоянието на сън на вашето дете по всяко време (следи бебето в комплекта не са включени).

R

Продукти в категория