.

.

Опаковка за измиване на тялото Cabilock, Галлоновый Стомна, Захранващи Помпа, Захранващи Течности, Спрей Масло под Налягане, Захранващи Помпа за Галлоновой бутилка с Д?

Опаковка за измиване на тялото Cabilock, Галлоновый Стомна, Захранващи Помпа, Захранващи Течности, Спрей Масло под Налягане, Захранващи Помпа

BGN 1.33
Продукти

- Количествена екструзия, точното количествено определяне, липсата на отпадъциМоже да се използва за бутилки с кетчуп и устричным сос. - Дължина на маркуча може да бъде свободно клип в съответствие с височина бутилки, което е удобно за използване. - Този опаковка с галлоновым помпа е изработена от висококачествен ултра силна пластмаса със здрава конструкция, която гарантирано ще устои на изпитанието на времето с голям брой приложения. - Този опаковка с помпа за подаване на течност е разработена, за да осигури комфортен за използване от потребителя, за ергономични и практично натискане. - Помпа-опаковка може да се прилага широко за галлоновых делви със сироп, масло, крем, шампоан и много други телесни течности, което прави живота ви по-удобен и лесен.Описание на Тази помпа-опаковка може да се прилага за приготвяне на хранително сироп или друг годни за течности. Удобен, здрав и качествен помпа надеждно се закрепва за повечето галлоновых контейнери, лесно редовно да се заменят и да се използват повторно.Характеристики Материал : PP.- Размер : около 32, 00 X2, 90 X2, 90 см. / 12, 58 X1, 14 X1, 14 инча.- Изразете екструзия, точното количествено определяне, липсата на отпадъци.Може да се използва за бутилки с кетчуп и устричным сос.- Дължина на маркуча може да бъде свободно клип в съответствие с височина бутилки, което е удобно за използване.- Този опаковка с галлоновым помпа е изработена от висококачествен ултра силна пластмаса със здрава конструкция, която гарантирано ще устои на изпитанието на времето с голям брой приложения.- Този опаковка с помпа за подаване на течност е разработена, за да осигури комфортен за използване от потребителя, за ергономични и практично натискане.- Помпа-опаковка може да се прилага широко за галлоновых делви със сироп, масло, крем, шампоан и много други телесни течности, което прави живота ви по-удобен и лесен.Опаковката включва 10 комплекта сокоизстисквачка.

R

Продукти в категория