.

.

ABECEL Кофата за Боклук Ново Мини-Кошчето За Боклук Десктоп Кошчето За Боклук Пластмасова Маса за Домашен Офис Кофа за Боклук Кошче За боклук Варел За Всяка Всячины (Ц?

ABECEL Кофата за Боклук Ново Мини-Кошчето За Боклук Десктоп Кошчето За Боклук Пластмасова Маса за Домашен Офис Кофа за Боклук Кошче За боклук

BGN 13.94
Продукти

▼вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъци ▲ Малкия размер позволява да не заемат много място.Идеален за монтаж на плота офис на масата, плота, тоалетна масичка в банята и много други места на работния плот. ▲ Са поставени между пералня и стена, да се постави въси сешоар, боклук от джоба, коса и др. ▲ Е изработен от здрава пластмаса.Чанта за боклук лесно да се почистват и да се замени, просто вдигнете подложка, премахване на боклук и измийте го. ▲ Мини-дизайн и лесен цвят може да направите на работния плот чист и красив. ▼вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъци. ▲ Малкия размер позволява да не заемат много място.Идеален за монтаж на плота офис на масата, плота, тоалетна масичка в банята и много други места на работния плот. ▲ Са поставени между пералня и стена, да се постави въси сешоар, боклук от джоба, коса и др. ▲ Е изработен от здрава пластмаса.Чанта за боклук лесно да се почистват и да се замени, просто вдигнете подложка, премахване на боклук и измийте го. ▲ Мини-дизайн и лесен цвят може да направите на работния плот чист и красив.Форма : правоъгълна Конструкция : Вградена опазване на околната среда : Екологично чист тип : Кофи за съхранение Стил : Тип пресоване Материал : полипропилен.

R

Продукти в категория