.

.

Кана от неръждаема стомана Nambu: Coffee Ichikodo Bud Tsubomi 0,4 л, Японски синьо, Ш 5,1 х Г 4,3 х На 6.9 инча (13 х 11 х 17,5 см)

Кана от неръждаема стомана Nambu: Coffee Ichikodo Bud Tsubomi 0,4 л, Японски синьо, Ш 5,1 х Г 4,3 х На 6.9 инча (13 х 11 х 17,5

BGN 37.30
Продукти

Корпус : чугун (Nanbu Желязо), цедка за чай от неръждаема стомана Размер : Ш 5,1 х Г 4,3 х На 6.9 инча (Ш х 13 Г 11. Материал : Корпус : чугун (Nanbu Желязо), цедка за чай от неръждаема стомана.Държава на производство : Япония. ■ Характеристики чугунного чайника "Nambu Ironware" е традиционна ръчна работа с 900-годишна история, със селски и приятна текстура, която ще се засили до степен, че ще по-често да я използват.Чугун чайник има високи теплоаккумулирующими свойства и отличен запазва топлината, а вътрешната повърхност е покрита с внимателна емайл. ■ Инструкциите за грижи преди и след първоначална употреба измийте вътрешната част на тенджери и заварочный апарат със студена или топла вода, изплакнете обилно преди употреба.Водата от външната страна на тенджери впитайте мека кърпа с отлично попиваща способност и натиснете я на тигана.След употреба изплакнете обилно с вода или с топла вода по същия начин, а след това отстранете след като водата. (Моля, обърнете внимание, че в областта около носа, задната част на капака и основата на лозата, може лесно да влезе вода и да доведе до ръждясване. * Желязо ръжда е безвредна, така че тя няма да навреди на вашето здраве и хигиената, дори ако продължите да го използвате, тъй като има. ) Ако от вътрешната страна е останало петно от чай, моля, измийте го гъба за баня с мек почистващ препарат. ■Предпазни мерки при боравене a.As тенджера се загрява по време и непосредствено след употреба, моля, бъдете внимателни, за да не се изгорите. Моля, бъдете внимателни, да не изпуснете нея, когато тя се намира на високо място. Ако не я използвате за дълго време, моля, внимателно излейте водата и след това се съхранява в сухо място. От вътрешната страна на тигана има задълбочаване.Моля, не използвайте метални тел или абразивни материали, които могат да навредят на емайла повърхност.Предназначен за наливания на топла вода в чайник Моля, въздържайте се от използване на открит огън или добавяне на супа или на подправки, съдържащи сол, тъй като това може да доведе до промяна на цвета, или появата на ръжда. Ако сложите на гърне, направо на масата и т., това може да доведе до появата на драскотини и петна, така че, моля, използвайте поставка за саксии колкото се може по-често.

R

Продукти в категория