.

.

Носа Тампон за очила UPIONIC, Мини Лепило Носа облицовка За Очила, Меки Силиконови Носа облицовка с въздушна камера за Очила Слънчеви очила (Черен, 5 двойки)

Носа Тампон за очила UPIONIC, Мини Лепило Носа облицовка За Очила, Меки Силиконови Носа облицовка с въздушна камера за Очила Слънчеви очила

BGN 5.09
Продукти

【Уникален дизайн】 Повърхност каплевидного на върха UPIONIC с въздушна камера е покрита с частици силиций, което на практика го увеличава триенето и възстановяване, осигуряване на нескользкость и комфортДебелина 2,5 мм и ще ви помогне да задържите за очила и не ще им позволи да се докоснат до лицето.По-добре като с масло или влажна кожа от обикновена възглавница за носа. 【Soft】 Нашите носа облицовка са направени от висококачествен мек силикон, мек и приятен за кожата.Ефективно намаляват налягането точки се падна на носа си, да ви позволи да се чувствате комфортно и предотвратява появата на червени следи. 【Функция】 Нескользящие носа облицовка UPIONIC много меки и приятни за кожата, по-не причиняват болка и не оставят червени следи на съответния акт от носене на очила.Те ще ви помогнат да се задържите очила на точното място, не позволява те повече се плъзне, ще се избегне докосване на очила към лицето и ще спестите време, за да ги настрои. 【Лесна употреба】 Нашите лепило носа облицовка са супер твърди субстрат, която осигурява максимална издръжливост, като същевременно уюта и връщането.Не забравяйте да почистите целевата зона точки, преди да ги използвате. 【Че получавате】 5 двойки нескользящих и удобни дужек за очила. гаранция за безгрижност на 90 дни.Ако имате някакви проблеми или оплакване, моля свържете се с нас и ние ще ви предоставим услуги в рамките на 24 часа или дори ще ви възстановим парите без никакви условия. 【Уникален дизайн】 Повърхност каплевидного на върха UPIONIC с въздушна камера е покрита с частици силиций, което на практика го увеличава триенето и възстановяване, осигуряване на нескользкость и комфорт.Дебелина 2,5 мм и ще ви помогне да задържите за очила и не ще им позволи да се докоснат до лицето.По-добре като с масло или влажна кожа от обикновена възглавница за носа. 【Soft】 Нашите носа облицовка са направени от висококачествен мек силикон, мек и приятен за кожата.Ефективно намаляват налягането точки се падна на носа си, да ви позволи да се чувствате комфортно и предотвратява появата на червени следи. 【Функция】 Нескользящие носа облицовка UPIONIC много меки и приятни за кожата, по-не причиняват болка и не оставят червени следи на съответния акт от носене на очила.Те ще ви помогнат да се задържите очила на точното място, не позволява те повече се плъзне, ще се избегне докосване на очила към лицето и ще спестите време, за да ги настрои.

R

Продукти в категория